KMETIJA: NOV ZAČETEK

Mentorja izdala Zarino skrivnost

A.K.
25. 11. 2016, 14.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Potegavščina, s katero je Zara hotela motivirati sotekmovalce, je po zaslugi mentorjev razkrita. Kako se bodo odzvali sotekmovalci?

Planet TV

Zara se je ob nastopu svojega mandata glave družine zlagala sotekmovalcem, da bosta morala kar dva zapustiti posestvo, če naloga ne bo uspešno opravljena, da bi jih motivirala za delo.

Ko sta mentorja prišla pogledat, kako dobro so tekmovalci tedensko nalogo opravili, sta tekmovalce najprej vprašala, kako je bilo tokrat z motivacijo za delo. Matjaž je povedal, da je ta vsekakor bila na višjem nivoju kot prejšnji teden, predvsem zaradi strahu,da bo moral nekdo izmed njih posestvo zapustiti brez dvoboja v areni. Mentorja sta začudeno pogledala, od kje jim ta informacija. Matjaž pa jima je odgovoril, da naj bi to rekla ona dva.

Mentorica je to zanikala, je pa v isti sapi pohvalila Zaro, ki je na pretkan način vendarle našla način, kako motivirati tekmovalce, saj njima to že lep čas ni več uspevalo. Tudi Zara je bila vesela, da ji je v bran stopila mentorica, vseeno pa se boji naslednjega soočenja s svojimi sotekmovalci.

Kako zelo so tekmovalci zamerili Zari, da jih je potegnila za nos, pa boste izvedeli danes zvečer v oddaji Kmetija: Nov začetek.