Comic-Con

FOTO: Tanja Divac se je družila z igralcema iz serije Igra prestolov

Teja Pelko
24. 11. 2016, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Novinarka Pop Ina se je minuli vikend mudila na sejmu Comic-Con na Dunaju. Pridružila pa je tudi trumi cosplayerjev. Oblečena v Zlohotnico je požela ogromno navdušenih komentarjev pa tudi nekaj strahu.

osebni arhiv
Tanja Divac in Kristian Nairn, ki v Igri prestolov upodablja Hodorja.

osebni arhiv
Novinarka in Gemma Whelan, ki v Igri prestolov igra Yaro Greyjoy.

Tanja Comic-Cone obožuje. »Tam spoznaš zanimive ljudi, ki so kreativni in zagreti, pa še všeč so jim enake stvari kot meni. Comic-Coni so zame vir neizmernega občudovanja, spoštovanja in začudenja,« nam je dejala simpatična novinarka, ki se pridružila tudi trumi cosplayerjev. Oblekla se je v Zlohotnico, v katero se je želela »preobraziti«, vse odkar je prvič videla istoimenski film. »Zelo mi je bil všeč Angelinin kostum, še posebej rogovi. Že nekaj časa sem si želela biti Zlohotnica za pusta ali noč čarovnic, vendar mi nikakor ni uspelo ugotoviti, kako bi naredila res 'hude' rogove. Potem pa sem jih našla na internetu, jih naročila in s pomočjo mame sešila obleko,« nam je razkrila Tanja. S svojim kostumom je požela ogromno navdušenih komentarjev, veliko ljudi pa se je želelo tudi fotografirati z njo. »Najbolj so mi bili simpatični otroci, ki so se me po eni strani bali, po drugi pa sem jim bila zanimiva. En fantek se je želel slikati z mano, ampak ko sem se mu približala in počepnila, je imel na obrazu tak izraz strahu, da sem komaj zadrževala smeh,« je povedala.

osebni arhiv
Septembra letos je Tanja v Londonu intervjuvala Patricka Dempseyja in Renee Zellweger.

Modrolaska je na sejmu tudi delala

Tanja je imela na Comic-Conu intervju z igralcema iz serije Igra prestolov, ki igrata Yaro Greyjoy in Hodorja, ter z igralcema Jeri Ryan in Markom Pellegrinom. Vsi so bili po njenih besedah super sogovorniki: prijazni, nasmejani in sproščeni. »Zelo sem se veselila pogovora z Jeri, ker je igrala v številnih serijah, ki jih spremljam, najbolj pa sem v bistvu želela spoznati Billyja Boyda, ki je igral v trilogiji Gospodar prstanov, ker obožujem te filme, ampak mi je na žalost odpovedal intervju,« nam je razkrila Tanja.

osebni arhiv
Takole jo je spomladi 2013 v Londonu k sebi stisnil Vin Diesel.

Sicer pa nihče od zvezdnikov, ki jih je že imela priložnost intervjuvati, nanjo ni naredil slabega vtisa. »Vsi so bili profesionalni. Tisti izpadi, ki jih lahko vidimo na internetu, so izjema, ne pa pravilo,« nam je dejala novinarka, ki se veseli vsakega intervjuja z veliko zvezdo, saj je to zanjo neka posebna izkušnja. »Obožujem filme in serije in vse te igralce spremljam že dolgo, zato se moram včasih kar malce uščipniti, ko sedijo pred mano. Ti pa kakšen ostane bolj v spominu kot drugi. Za vedno si bom zapomnila intervju z Vinom Dieslom, ker je bil tak 'medvedek', in s Patrickom Dempseyjem, ker je bil McDreamy tudi v živo,« je še povedala Tanja. Najbolj bi si želela intervjuvati celotno zasedbo Maščevalcev in Dwayna Johnsona - The Rocka, ki pa ji očitno ni usojen, saj je pokrivala že dva njegova filma, pa so bili na intervjujih vsi drugi, samo on ne.