Udarec

18-letnik z Justinovo pestjo zadel terno

J.P.
24. 11. 2016, 10.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Segel je v avtomobil, da bi se dotaknil njegovega obraza in vratu. On pa mu je poplačal s pestjo.

Profimedia
Tako dobre volje je bil v torek Justin Bieber v Barceloni.

Avtomobil se je počasi premikal proti športnemu kompleksu Palau San Jordi, prizorišču torkovega koncerta v Barceloni. Na zadnjih sedežih pa glavna atrakcija, Justin Bieber.

Profimedia
Kevin Ramirez

Profimedia
Kevin Ramirez z Garethom Balom prvič ...

Profimedia
... in drugič.

Profimedia
Kevin Ramirez in Cristiano Ronaldo

18-letni Kevin Ramirez iz Matare je planil proti avtomobilu in segel skozi odprto okno. Hotel se je dotakniti njegovega obraza in vratu, a se mu želja ni uresničila. Ravno nasprotno: vse dotikanje je opravil 22-letni kanadski zvezdnik – s pestjo se je dotaknil njegovega obraza.

Dejanje ga je razočaralo in prizadelo, je Ramirez povedal v radijskem intervjuju. »Zadeva je v rokah odvetnikov. Oni bojo opravili s tem. Več ne morem razkriti,« je bil jedrnat. Zdi se dokaj očitno, da namerava tožiti Bieberja, četudi tega ni hotel potrditi.

Hotel se mu je približati

Kot je dejal, je povsem normalen oboževalec, ki se je hotel le približati svojemu idolu. »Niti za en trenutek nisem pomislil, da me bo Justin udaril. Dan prej se je na letališču pogovarjal z oboževalci, zato sem mislil, da se nam rad približa,« je povedal Raimirez in dodal, da ga je udarec šokiral.

Čeprav je imel vstopnice za koncert, se je po incidentu raje odpravil domov.