Topli kraji

Ota Širca Roš pobegnila pred službo

Teja Pelko
24. 11. 2016, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ota Širca Roš in njen mož, podjetnik Borut Širca, obožujeta tople kraje. Tokrat sta izkoristila prijetno s koristnim.

Facebook
Vse podredita malemu princu.

Ker je imel Borut v Gran Canarii poslovne opravke, sta šla z njim še Ota in Prem ter so tako službo »raztegnili« v dopust. Ta čas ima za zakonca tudi poseben pomen. Devetnajstega novembra 2010 je namreč Borut Oto zaročil v Rimu in vse od takrat ta dan vedno praznujeta nekje v tujini. Rimu je sledila Indija, zatem Vietnam in Sumatra, lani pa sta zaradi Otine nosečnosti spet praznovala v Rimu. Letošnjo obletnico je par prvič proslavil skupaj z naraščajem.

Težav s parkiranjem nima

Facebook
Ota in Borut sta se na potovanje podala ob šesti obletnici zaroke.

Ota je porodniški dopust dobro izkoristila. Kanarski otoki so bili tako že Premova četrta država, ki jo je obiskal in šesti otok, tako da voditeljica težav s pakiranjem ni imela, saj ima že izdelan seznam za Premova potovanja. Pot je malček prestal brez težav. »Pri vzletanju in pristajanju ga podojim, da izravna pritisk, potem pa se malo igramo, sprehajamo, malo ga zabavajo stevardese, pa mine,« nam je razkrila Ota. Zanj je vzela tudi hrano tako za na pot kot za na Kanarske otoke. »To je cel projekt, vsaj zame, ker res pazim na njegovo prehrano,« nam je zaupala simpatična voditeljica. Igrač pa sta vzela samo nekaj tistih najljubših, a jih je polovico izgubil v prvih nekaj dneh. »Trenutno smo v obdobju, v katerem stvari neutrudno meče iz vozička. To je zdaj 'in', vendar ni bilo hudega, Premu so namreč najbolj zabavne igrače tako ali tako tiste, ki sploh niso igrače,« nam je zaupala Ota.

Malček je povsem spremenil njun dopustniški urnik

»Zdaj je vse podrejeno malemu princu, kar pa ne pomeni, da ne uživamo sto na uro. Upoštevati morava njegov urnik hranjenja in spanja, sicer pa ni večjih težav. Prem namreč nikoli ne sitnari in vedno očara vse okoli sebe. Prav res, z njim vedno dobimo kak sadež več na stojnici ali se v restavraciji zadržimo dlje, kot je načrtovano, ker ga morajo vse natakarice malo 'pomečkati' in potem vriska ter zabava še ostale goste,« nam je razkrila Ota, ki se januarja vrača na voditeljski stolček v Pop In. Zaupala nam je, da kamere pogreša in da se vrnitve tudi veseli, priznava pa, da na porodniškem dopustu bolj uživa, kot je mislila, da bo. Na naše vprašanje, ali z Borutom v bližnji prihodnosti načrtujeta kakšno potovanje v eksotične kraje, nam je v smehu odvrnila: »Najbolj eksotično potovanje, ki ga vidim v svoji bližnji prihodnosti, bo tisto na Kranjčevo 26.«

Facebook
Ota obožuje tople kraje.