Survivor

Zbijanje šal je lahko zelo nevarno

Teja Pelko
24. 11. 2016, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Komik in voditelj oddaje Survivor: Na robu preživetja je večkrat na lastni koži izkusil, da se vsi ljudje ne znajo pošaliti na svoj račun.

Mediaspeed
Nekateri obiskovalci si njegove šale preveč vzamejo k srcu.

Na nastopu v Bohinju je denimo zaradi tega dobil udarec v moda. V lokalu, kjer je imel nastop, je bila tudi ekipa fantov, starih okrog osem let. Ker so bili glasni, jih je začel »zafrkavati«. Najprej se jim je zdelo zabavno, potem pa je eden od njih stekel proti njemu in ga boksnil v mednožje. »Moral sem se usesti za minuto in se nasmejati – ter seveda znova ujeti sapo,« nam je dejal Klemen, ki česa takšnega ni pričakoval niti v sanjah. 

POP TV
Klemen je med stand-up nastopi doživel že vrsto bizarnih in nepričakovanih stvari.

V Kamniku predčasno prekinil šov

Med bolj bizarne stvari uvršča tudi prigodo izpred nekaj let, ko je nastopal v nekem kamniškem lokalu, v katerega zahajajo predvsem »tujci«. »Takoj na začetku sem imel 'foro', v kateri sem razlagal, da prihajam iz Kranja, kjer je zelo veliko Albancev, in potem sem govoril o jezikovnih nesporazumih med nami, ki so lahko zelo zabavni … No, po treh minutah je vstal dvometrski moški, naredil korak proti odru in rekel: 'Kaj imaš ti na Albance za govorit!' Rekel sem: 'Hvala lepa, draga publika.' In odšel z odra,« nam je razkril komik. 

Lokalpatriota v Radljah ob Dravi 

Bližnjemu srečanju s pestmi obiskovalcev je za las ušel tudi med nastopom v Radljah ob Dravi. »Pred oder sta med mojim nastopom prišla dva 'lokalca', me začela obtoževati, da 'žabarji' tam nimajo kaj iskati, in vse je kazalo, da se me bosta lotila kar s pestmi. Seveda sem jima z nasmeškom razložil, da sem drugače doma iz gorenjske vasi, nato pa smo celo ugotovili, da imata sorodnike v sosednji vasi. Hvalabogu se je potem vse srečno končalo, skoraj sta mi na koncu že dala za pivo,« nam je povedal Klemen, ki bo danes zvečer nastopil v Domžalah, naslednji petek pa v Novem mestu.