Ponudb ji ne manjka

Suzana Jakšič samska že dobrih šest let

Teja Pelko
25. 11. 2016, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Simpatična Primorka je videti fantastično, zato ni nič čudnega, da ji ponudb za zmenke in skoke med rjuhe ne manjka. Mnogi jo začnejo osvajati tudi prek družbenih omrežij.

osebni arhiv
Suzana je zaradi dela pogosto zdoma.

Suzana ima v načrtu drugi del svoje avtobiografije, na izdajo pa čaka že napisana pravljica, za katero še išče ilustratorja in založbo.

»Prek zasebnih sporočil dobim veliko tudi zelo neprimernih ponudb, ki pa jih pač prezrem. Le včasih se razjezim in objavim ime nesrečnika, da lahko tudi njegovo dekle izve, koga ima doma,« nam je povedala kraljica resničnostnih šovov, ki je samska vse od zaključka dolgoletne zveze s poročenim moškim. »Ta zveza je pustila globoko rano, ki je zabetonirala moje srce. A se prav nič ne pritožujem, sama s sabo se imam več kot super. Nikomur ne polagam računov, nikomur ne perem 'gat', nihče mi ponoči ne smrči, nihče mi ne maže školjke ...« pravi Suzana.

Prosti čas posveča živalim in vnukinjama

Suzana ne izključuje sodelovanja v še kakšnem resničnostnem šovu, a le za dober denar. Njen tedenski honorar v predzadnjem Big Brotherju naj bi znašal 10.000 evrov, česar pa nam ni hotela ne potrditi ne zanikati.

To, da je samska, pa še zdaleč ne pomeni, da je osamljena, kvečjemu nasprotno. »Družiš se veliko več, nihče te ne omejuje, intima pa je lahko zelo pestra,« nam je dejala simpatična Primorka. Sicer pa je lepotica že sedem let del televizijske oddaje Ujemi sanje, pri kateri dela kot voditeljica in scenaristka turističnih, estradnih in glasbenih reportaž ter koordinatorka oddaje. Delo pred in predvsem za kamero jo zelo veseli. Veliko je na terenu, tudi v tujini, ves čas, ko je doma, pa posveti svojima punčkama, ki sta ji v veliko sprostitev in užitek. Največ so v naravi, če se le da, med živalmi, saj jih vse obožujejo.