Glej, kdo kuha

FOTO: Medijsko tekmovanje v peki palačink

b.p.
31. 8. 2016, 19.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Na Planet TV so ob začetku nove sezone oddaje Glej, kdo kuha pripravili pravo medijsko bitko. Znane obraze so postavili za štedilnike, jim nadeli predpasnike, zgrabili za ponve in jih poslali v tekmo v peki palačink.

mv
Nad tekmovanjem v peki palačink so bdeli voditeljica Katarina Mala ter kuharska chefa Branko Podmenik in Anže Gombač.

Vzdušje v studiu, kjer nastaja priljubljeni kuharski šov Glej, kdo kuha, je bilo seveda nadvse sproščeno, ker so ga v večini zasedli hudomušni radijski voditelji, ki jim jezik teče kot namazan, pa tudi glasnega smeha ni manjkalo.

Med znane radijske obraze, kjer je seveda najbolj izstopal Aktualov Klemen Bunderla, sta se pomešala tudi voditelja informativne oddaje Planet Danes, Mirko Mayer in Blaž Jarc. Slastne mojstrovine, ki so prišle izpod njihovih rok, sta ocenjevala kuharska chefa oddaje Branko Podmenik in Anže Gombač, nad tekmo pa je seveda bedela voditeljica oddaje Katarina Mala; ob tem je predstavila novo sezono oddaje, ki bo seveda pestra.

mv
Veselje dveh kuharskih mojstrov pričara tudi režiser oddaje Igor Ribič.

Na koncu sta imela najtežjo nalogo prav stroga žiranta, ki sta pri ocenjevanju najboljše palačinke upoštevala več kriterijev: debelino, zapečenost, nadev in dekoracijo. »Prav nadev je bil tisti, ki je na koncu odločil o zmagovalcu. Ena od ekip je namreč navdušila z eksotično marmelado iz lubenice in melone. Z zmago pa so si prislužili obisk v eni od naslednjih oddaj Glej, kdo kuha,« je povedala Katarina Mala.