Zabava

Elitni ameriški odvetnik na dopustu v Piranu

b.p.
30. 8. 2016, 15.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Na slovenski obali se na dopustu mudi Adam Busler, eden najboljših odvetnikov najvplivnejše družbe na svetu Fox Rothschild, ki je na obisku pri svojem slovenskem prijatelju Jaku Malahovskem.

osebni arhiv
Jaka Malahovski je s svojimi prijatelji iz Amerike užival v morskih vragolijah.

Tisti, ki so minuli vikend uživali v Piranu, so lahko med drugim opazili tudi druščino ameriško govoreče četverice, ki je veselo in razkošno uživala v morskih vragolijah. Eden od njih nam je takoj padel v oči, saj gre za Slovenca Jako Malahovskega, ki je na obisku v Sloveniji gostil svoje dobre prijatelje iz Amerike.

Kot je razvidno s fotografije na njegovem družbenem omrežju, je imel Jaka v gosteh enega najboljših odvetnikov vplivne ameriške družbe Fox Rothschild, Adama Buslerja, in njegovo soprogo Jennifer Busler, ki je znana ameriška notranja oblikovalka, ter Isabel Terrones, vodjo marketinga Atlantic Cityja v New Jerseyju. Kot je razvidno, je njihov prvi postanek v Sloveniji vključeval obisk Pirana, kjer so uživali na tamkajšnji hotelski plaži.

osebni arhiv
Vpliven ameriški odvetnik Adam Busler, njegova soproga Jennifer Busler in Isabel Terrones so na obisku pri slovenskem prijatelju Jaku Malahovskem.

»Tukaj je prečudovito, Piran je res prelep, da ne govorim o ponudbi piranskega hotela, kjer je ambient prečudovit, in s strehe imamo prečudovit razgled na vse mesto, poleg odlične morske hrane in vina pa uživamo ob pogledu na vabljivo Jadransko morje,« je na kratko strnil besede ameriški odvetnik.