Rajanje z zvezdniki

FOTO: Čarovnije poln dan v arboretumu

b.p.
30. 8. 2016, 22.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Zadnjo nedeljo v avgustu je širne zelenice čudovitega parka napolnila množica več kot 20 tisoč obiskovalcev, ki so uživali v zabavnem programu Čarobnega dne.

Aleš Romaniuk
Simpatični srček Zdravko Lidl se je na odru premierno predstavil s svojo novo pesmico, ki so jo ustvarili Omar Naber, Nuša Derenda in Samuel Lucas.

Čarobno dogajanje, čarobne melodije, čarobno občinstvo in preprosto tisto igrivo čarobno vzdušje, vse to je razlog za še en čudovit Čarobni dan v Arboretumu Volčji Potok. Že 7. tradicionalno srečanje v pisanih vrtovih cvetja je namreč znova minilo v duhu otroške igre, smeha in zabave. 

Barbara Novak, organizatorka

Čarobnega dne

"Občutkov se ne da opisati, lahko pa izrazim hvaležnost vsem, ki so skupaj z nami pisali poglavja te čudovite zgodbe, ki je tudi letos prevzela otroke in njihove starše."

Nastopajoči, ki so zasedli čarobni oder, bi si zagotovo lahko prislužili naziv čarodejev, saj so na obraze najmlajših pričarali navdušenje, igrivost in iskreno zadovoljstvo. S poskočnimi melodijami in pisanimi norčijami so tokrat družine zabavali: Samuel Lucas, Omar Naber, Nuša Derenda, Trkaj, Eva Černe, Rok 'n' Band, Alya, Help! A Beatles Tribute Band, Skupina Joker, Pevska šola Alenke Gotar, Ansambel Anžeta Šuštarja, Glasbeni studio Osminka, F & B Acrobatics, Mestna godba Kamnik, Društvo kamniških mažoretk Veronika, Gašper Rifelj, Nushy, Matevž Šavora, The Artifex, Bolero, Jay Dance Studio, Plesna šola Miki, Moderna glasbena šola – POP Akademija, Kulturno društvo Mlin Radomlje, Zavod Talent-si, v okviru katerega so se predstavili domači in tuji mladi talenti, ter simpatični srček Zdravko Lidl, ki se je na odru premierno predstavil s svojo novo pesmico.