DRUŽINSKI ŠKANDAL

Njeno sestro aretirali zaradi prostitucije

bp
31. 8. 2016, 07.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Alison Carey, 55-letna sestra glasbene dive Mariah Carey, s katero sta sicer zelo odtujeni, je pristala za zapahi, saj so jo policisti aretirali zaradi prostitucije.

Profimedia
Mariah Carey kljub 510 milijonom dolarjev premoženja noče niti malo pomagati svoji odtujeni sestri.

Odtujena sestra pop dive Mariah CareyAlison Carey, ki velja za črno ovco v družini, je postala tarča policije, ki jo je aretirala zaradi prostitucije, a Mariah je besna predvsem zaradi nečesa drugega: Alison je menda pri ponujanju svojih storitev prek spleta uporabila kar del besedila iz njene glasbene uspešnice. Verzi, ki si jih je izposodila od svoje mlajše sestre Mariah, obljubljajo nepozabno fantazijo in so vzeti iz hita, ki se je na glasbenih postajah vrtel leta 1995 – z naslovom Fantasy.

Facebook
HIV-pozitivno sestro slavne pevke Mariah Carey so aretirali zaradi prostitucije.

Policisti so Alison aretirali pred enim od newyorških hotelov, ko je spolne storitve ponujala enemu od policistov pod krinko. Ker je 55-letnica že dolga leta HIV-pozitivna, zdaj svarijo vse, ki so z njo spolno občevali, naj čim prej odidejo k zdravniku na testiranje.

Instagram
Policisti so sestro Mariah Carey aretirali pred enim od newyorških hotelov, ko je spolne storitve ponujala enemu od policistov pod krinko

Mariah je vseeno

Na vse to, kar se trenutno dogaja z njeno sestro, ki se je med drugim v preteklosti borila z zasvojenostjo z drogami, se sicer slavna pevka ni odzvala. Tudi ko jo je Alison pred nekaj meseci prosila za finančno pomoč, saj se je, potem ko jo je na njenem domu nekdo napadel in fizično obračunal z njo, znašla v bolnišnici, je bila gluha za njene klice na pomoč, pa čeprav je bilo njeno premoženje nazadnje ocenjeno na vrtoglavih 510 milijonov dolarjev.

arhiv svet24
Mariah Carey