VESELJE GLEDALCEV

Prihaja četrta sezona Ene žlahtne štorije!

bp
1. 6. 2016, 07.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ustvarjalci najbolj priljubljene slovenske serije Ena žlahtna štorija so bili zadnje čase pod velikim pritiskom zaradi enega samega vprašanja: ali bo nova sezona? Zdaj je jasno, da se na male zaslone vrača jeseni, prva klapa četrte sezone pa je padla že včeraj.

Planet TV
Zdaj so potrdili uradno: četrta sezona Ene žlahtne štorije bo!

Minulo nedeljo je ekipa ustvarjalcev serije Ena žlahtna štorija pripravila dogodek Eno žlahtno doživetje, kjer so na muzejskem vlaku na poti od Jesenic do Brd oboževalce vodili kar igralci in navduševali z zabavnimi komentarji in anekdotami, povezanimi s snemanjem Ene žlahtne štorije. Ana Dolinar, Medea Novak, Alenka Kozolc, Urška Vučak, Ranko Babić, Kristijan Guček, Primož Forte, Matjaž Javšnik, Franko Korošec, Janez Starina, Stane Tomazin in Milan Vodopivec so v Vili Vipolže stopili na oder in v družbi glavnih snovalcev razodeli načrte za prihodnost.

ČETRTA SEZONA BO HUDOMUŠNA IN ŽALOSTNA

Direktor produkcijske skupine Mangart Tomaž Grubar je dejal, da bo četrta sezona hudomušna, igriva in včasih tudi malo žalostna. Razkril je, da bo v prvih delih predvsem Bonifacij tisti, ki se mu bo življenje precej obrnilo na glavo. Pohvalil in zahvalil se je ekipi ustvarjalcev nadaljevanke, ki jih je več kot 120, in poudaril, da prav vsi ustvarjajo s srcem. Zahvalil pa se je tudi Bricem, ki so jih zelo lepo sprejeli. Sicer pa so tudi vsi igralci, ki so bili prisotni na Enem žlahtnem doživetju, potrdili, da se že veselijo novih nadaljevanj, saj komaj čakajo, da dobijo v roke scenarije, v katerih bodo tudi sami izvedeli, kaj se bo zgodilo z njihovimi liki, s katerimi diha vsa Slovenija.