Znan obraz ima svoj glas

Za najboljšega okronan Tilen Artač

R.T.
30. 5. 2016, 08.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tretja sezona šova Znan obraz ima svoj glas je končana. V velikem finalu se je pomerilo osem tekmovalcev, naziv najboljšega pa je prejel Tilen Artač.

Šimen Zupančič
Tilen Artač je postal najboljši imitator te pomladi.

Finalisti so se še zadnjič preobrazili, priča smo bili še dvema duetoma, vse pa je spremljala žirija – Irena Yebuah Tiran, Tanja Ribič in Gojmir Lešnjak – Gojc. Kot četrti žirant se jim pridružil še Klemen Bunderla, lanski zmagovalec.

Tretja sezona je z izbranimi tekmovalci spet postavljala rekorde.

Pop Tv
Komentatorji Irena Yebuah Tiran, operna pevka; Gojmir Lešnjak Gojc, igralec; Tanja Ribič, igralka

Tilen Artač je bil prvi, ki je stopil na oder. Imitiral je Petra Lovšina, s svojim nastopom pa zbrane dvignil na noge. Nejc Lombardo in Ana Frece sta se v duetu predstavila kot Robbie Williams in Nicole Kidman, sledil jima je Mišo Kontrec, ki je imitiral Ota Pestnerja. Jana Šušteršič je za finalni nastop stopila v čevlje svojega idola Princea, sledil ji je Samuel Lucas kot mojster opere Andreo Bocelli. Zabavo sta zaključili Ines Erbus in Renata Mogorič, ki sta se prelevili v policijska lika skupine Village People. 

Čeprav se je najprej zdelo, da bo večer z imitacijo Darje Švajger zaključil Gojc, temu po posredovanju Jokerja ni bilo tako. Na koncu je Darjo Švajger imitirala kar – Darja Švajger.

Sledila je razglasitev zmagovalca. Gledalci so med štirimi finalisti Tilnom, Mišom, Jano in Samuelom z glasovi izbrali Tilna Artača, ki je tako postal najboljši imitator te pomladi.