Zabava

Težave v raju: Clooney pred ločitvijo

mv
31. 5. 2016, 21.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ameriški mediji poročajo, da naj bi bilo v odnosu med hollywoodskim ljubljencem in odvetnico Amal Alamuddin precej napeto. Glavni razlog naj bi bil v igralki Julii Roberts, s katero naj bi šarmantni George varal ženo.

ZIMBIO
George in Amal sta se znašla pred veliko preizkušnjo, ki ju lahko stane sicer srečnega zakona.

Čeprav se je njuna ljubezenska zgodba začela kot pravljica, ni dolgo trajala. Po dobrem letu in pol zakonske sreče naj bi se par znašel na pragu ločitve. Za razlog je poskrbel 55-letni zvezdnik, ki naj bi se med snemanjem filma Denarne igre malce preveč zbližal s soigralko Julio Roberts. Predstavniki sedme sile se nadvse trudijo, da bi o domnevni aferi izbrskali čim več podrobnosti, saj napovedujejo, da bo igralca ta napaka stala zakona, ki so ga mnogi prej opisovali kot idealnega. 

ZIMBIO
Pred kratkim se je Amal skupaj z Julio in Georgeem sprehodila po rdeči preprogi filmskega festivala v Cannesu, družbo jim je delala tudi Jodie Foster.

Dolgoletno prijateljstvo Julie in Georgea

Oseminštiridesetletna Julia in George sta stara znanca, saj sta skupaj nastopila v kar nekaj filmih, med drugimi v Izpovedih nevarnega uma, Igraj svojo igro in zdaj še v tretjem delu filmske sage Denarne igre, zaradi katerega sta pred kratkim v Cannesu skupaj stala na rdeči preprogi. Družbo jima je seveda delala 38-letna Amal, ki pa Robertsove menda nikoli ni preveč marala. Georgu menda ne pripisuje fizičnega, ampak čustveno varanje, ki je v njenim očeh še bolj boleče, je medijem izdal njen prijatelj. 

twitter
Sta se George in Julia res zbližala tudi intimno?

Predstavniki za javnost zanikali ločitev

Ločitev, ki bi bila vredna vrtoglavih 220 milijonov dolarjev, so predstavniki za tisk slavnega para takoj zanikali, vendar govorice kljub temu niso potihnile. Amal, ki sicer deluje kot izjemno samozavestna ženska, naj bi Juliji zabičala, naj se ne približuje njenemu možu. Trojica je sicer lansko poletje precej časa preživela skupaj na počitnicah v italijanskem Comu in tam naj bi Amal prvič začutila, da odnos igralskih kolegov presega prijateljstvo. Menda se je ravno zato odločila, da se želi s Clooneyjem sprehoditi po rdeči preprogi, ki je bila tisti večer namenjena le igralski ekipi, in fotografom nasmejano pozirati, da bi vsemu svetu pokazala, da je George njen.