Zabava

Prihaja prva Bitka parov

mv
7. 3. 2016, 22.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V petek, 11. marca, na Pop TV prihaja novi, najbolj zaljubljeni resničnostni šov te pomladi, Bitka parov. Pari se bodo borili za najvišjo denarno nagrado resničnostnih šovov pri nas, a vse je odvisno od opravljenih iger in pametno vloženih stav.

Pop Tv
Luksuzna vila stoji v Pulju.

Osem parov se bo naselilo v razkošno vilo, ki stoji v Pulju in ima prečudovit razgled na morje. Spalnice so različno obarvane, tako da so fotogenične za kamero, in gledalci bodo takoj vedeli, v čigavi sobi se nahajajo. Vila ponuja obilo kotičkov, v katerih se bodo tekmovalci sproščeno spoznavali, si zaupali skrivnosti in nabrali nove moči za izzive, pred katere bodo postavljeni v oddaji. Na voljo imajo biljard, veliki bazen in masažni bazen. Prav posebno veličastna pa bo hala za igre, saj se nahaja v bližnjem hangarju. Tam se bodo dogajale adrenalinske igre, kot jih, kot pravijo ustvarjalci, na televizijskem ekranu še niste videli.

V novem šovu se bo osem parov borilo za denarno nagrado, ki lahko znaša tudi več kot 100.000 evrov. Višina osvojene nagrade bo odvisna od njihove uspešnosti pri opravljanju nalog in spretnosti pri vplačanih stavah. 

Oddajo bo vodil Klemen 

Bitko parov bo vodil 35-letni komik Klemen Bučan, ki velja za najboljšega skejterja med stand up komiki. Rodil se je leta 1981, natančneje 6. marca, in kot pravi sam, je bil zgleden in ubogljiv dojenček, le zelenjave že v mladih letih ni prenašal. »Če mi jo je kdo porinil v usta, sem jo izpljuval,« se spominja Kranjčan. Kot otrok se je veliko ukvarjal s športom, preizkusil je vse, od namiznega tenisa in smučarskih skokov do nogometa, rokometa in malo odbojke. Že v osnovni šoli je rad sodeloval v predstavah za kulturne praznike, v srednji šoli pa je odkril svojo veliko ljubezen, skejtanje, in rojen je bil upornik. Klemen je eden tistih, ki so skupaj z Mitjo Okornom posneli film Tu pa tam, pozneje pa je odkril, da se dobro znajde tudi na odru stand upa. Novega izziva se veseli, čeprav ima nekaj metuljčkov nervoze v trebuhu. »Nekaj treme imam vedno, tudi pred nastopi, ampak to je pozitivna trema, tista, ko ti ni vseeno in hočeš, da čim bolje oddelaš,« pravi.