Zabava

Gvido za las ušel smrti - za vedno bo zaznamovan

BP
7. 3. 2016, 20.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tekmovalec resničnostnega šova Bilo je nekoč, Gvido Maljevac, je več kot očitno rojen pod srečno zvezdo. Pred leti je namreč doživel hudo prometno nesrečo, v kateri bi lahko umrl, a je ostal živ. A danes ima zaradi dogodka še vedno nočne more.

Planet TV
Gvido o tragičnem dogodku nerad govori, saj ima zaradi tega še zdaj nočne more.

Dvaindvajsetletni gozdar Gvido, ki med tekmovalci resničnostnega šova Bilo je nekoč zelo izstopa, pravi, da življenje živi v skladu z geslom: danes si, jutri pa te lahko ni več. In prav zaradi tega je na neki način čez noč odrasel.

Planet TV
Za vse življenje ga je zaznamovala prometna nesreča, v kateri je skoraj izgubil življenje.

Pred leti je namreč doživel hudo prometno nesrečo; povozil ga je avto, zaradi česar je bil nekaj časa v komi. »Za vse življenje me je zaznamovala prometna nesreča, v kateri sem skoraj izgubil življenje. Zbil me je voznik, ki je bil pod vplivom alkohola. Prav zaradi te izkušnje sem začel še bolj ceniti življenje,« je priznal Gvido, a o tem tragičnem dogodku sicer nerad govori, saj ima zaradi tega še zdaj nočne more. Dodaja pa, da je morda prav nesreča kriva, da danes tako hitro eksplodira, če pride do konflikta. »Kar raznese me. Saj se potem zelo hitro pomirim in poskušam razčistiti nesporazum s sogovornikom in ga rešiti s pogovorom. Če je treba, se tudi opravičim. Moja najboljša lastnost pa je prilagodljivost,« je še povedal Gvido, tik preden je vstopil v šov.