Zabava

Skrivnosti moških so razkrite

mv
7. 3. 2016, 21.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Po prvem tednu bivanja v hiši so razkrite prve skrivnosti. Dekleta so morala te odkriti pri moških stanovalcih, a naloge niso opravila dovolj uspešno, zato so v prihodnjem tednu izgubila imuniteto.

voyo
V prihodnjem tednu so moški varni, dekleta pa so izgubila imuniteto.

Prva naloga je bila v preteklem tednu skrivnostno obarvana. Ves teden so morala dekleta fante analizirati, jih ocenjevati in ugibati, kakšno je njihovo življenje zunaj. Big Brother jim je pri končni odločitvi podaril štiri življenja, za vsako napačno odločitev pa so izgubile eno življenje.

Big Brother je stanovalcem dal tudi novo tedensko nalogo – tokrat bodo oni tisti, ki bodo odkrivali skrivnosti žensk. 

Alma je pravilno presodila, da je v zaporu rojen Dalibor. Diana je šele v drugem poskusu pravilno ocenila, da je Alen tisti, ki je spal z več kot sto ženskami, in s tem izgubila eno življenje. Da ima Marko strah pred lakoto, je pravilno ocenila tudi Maša. Tudi Tamara pri ugibanju, kdo ima doma kače, ni bila uspešna, zato je zapravila kar dve življenji. Uspelo ji je šele v tretjem poskusu. Kače ima doma torej Klemen. »Sedem let imam že ameriškega goža in kraljevega pitona,« je razkril. Alenka pa je v prvem poskusu pravilno ugotovila, da je Erik preživel zimo v prikolici. »Gate« za srečo, ki jih nosi ob posebnih priložnostih, pa ima Adnan, in ne Filip, kar je napačno sklenila Mirela in tako dekletom zapravila imuniteto. »Dekleta ste izgubila. Moški imajo naslednji teden imuniteto, ve pa boste nominirane,« je dejal Big Brother. Ob koncu pa je svojo skrivnost – da je imel nekoč raperski stil  razkril tudi Filip.

Pro Plus
Marko bi po vseh pravilih moral izpasti, a sta mu Big Brother in skrivna družina dala še eno priložnost.

Posebna misija za moške

Tudi fantje te teden niso sedeli križem rok, saj so morali igrati različne vloge. Erik je uspešno odigral vlogo zapeljivca, Dalibor je odlično izpeljal vlogo največjega osovraženca, Filip je bil največji duhovitež, Alen pa najboljši dominator. Uspešen je bil tudi Klemen, ki je sostanovalce odlično provociral. Marku in Adananu ni uspelo osvojiti nobene titule, ko so že vsi pričakovali, da se bo Marko moral posloviti, pa se je skrivna družina odločila, da ostane v hiši in s tem tudi v borbi za glavno nagrado.