Zabava

So parčki resnični ali le plod tedenske naloge?

mv
6. 3. 2016, 10.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če smo še pred dnevi pisali o tem, da v hiši Big Brother nastaja vedno več parčkov, zdaj nismo več tako zelo prepričani o tem, da gre za resnična čustva. So se moški stanovalci res zatreskali ali so le poskušali opraviti tedensko nalogo?

voyo
Alma in Alen sta zaenkrat še vedno ljubeča drug z drugim. Pa bo trajalo?

Izkazalo se je namreč, da so fantje izbrali določene tedenske naloge, med katerimi je bila tudi ta, da se izkažejo kot največji zapeljivci v hiši. S tem so se borili za imuniteto in morda so bili ravno zato tako zelo prepričljivi v dvorjenju. Pa poglejmo najprej Alena in Almo, ki si čustva izkazujeta že od prvega dne. Že prvo noč sta bila razigrana pod odejo in to se ponavlja vse od takrat. Zdi se, da sta si res naklonjena, po drugi strani pa je Ljubljančan Big Brotherju obljubil, da se bo dokazal kot največji zapeljivec. Alme očitno ne skrbi, da njegova čustva niso pristna, saj se njun odnos po tem, ko je skrivnost o nalogi prišla na dan, ni prav nič spremenil.

Erik izkoristil Alenko, ona ga je označila za geja

voyo
Erik in Alenka sta skupaj pristala zaradi naloge, le da prevajalka tega ni vedela.

Potem sta tukaj še Alenka in Erik, ki je v tem tednu osvojil naslov največjega zapeljivca in celo priznal, da je Alenko izbral zato, ker se mu je zdelo, da bo najlažje nasedla. To jo je precej zabolelo, zato je Mireli razložila, da se ji zdi, da je Erik gej. »Jaz imam veliko prijateljev, ki so geji. Res, vem, kako se obnašajo, vem, kako se ljubčkajo,« ji je pojasnjevala. In kaj na to pravi Erik? Teniški trener je to, kaj govori Alenka, izvedel od Adnana in se predvidevanju, da so mu všeč moški, iskreno nasmejal. Alenka in Erik torej nista zaljubljena, se pa je začelo nekaj dogajati med Tamaro in Markom. Brez skrivnih motivov? Bomo videli kmalu!