Zabava

Jadranka je shujšala 77 kilogramov

mv
2. 3. 2016, 21.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Štiriinštiridesetletna Jadranka Lisjak iz Dutovelj je najstarejša ženska tekmovalka v hiši Big Brotherja, če jo je vsa Slovenija spoznala kot vitko gospo, pa je bila še pred dvema letoma njena zgodba drugačna. V tem času je namreč izgubila kar 77 kilogramov, na kar je strašno ponosna.

Pro Plus
Jadranka se danes v svoji koži počuti več kot odlično, saj se je v zadnjih dveh letih prepolovila.

Jadranka je po izobrazbi kuharica in morda so se ji ravno zaradi nenehne prisotnosti dobre hrane kilogrami kopičili, dokler se nekega dne ni odločila, da spremeni način življenja. Najbolj glasna tekmovalka Big Brotherja s smehom, ki ga v trenutku vzljubiš ali pa ti gre malce na živce, je že ob vstopu v hišo priznala, da je preobrazba ena od stvari, na katere je v življenju najbolj ponosna, in če omenimo, da je v dveh letih izgubila kar 77 kilogramov, ima dober razlog za to. »Po operaciji želodca se mi je življenje obrnilo na glavo. In okus za hrano se mi je spremenil. Prej sem recimo pojedla ogromno mesa,« je zgodbo o odločitvi, da shujša, začela Jadranka. Zaupala se je najstarejšemu tekmovalcu Tugomirju, ki v oddaji trenutno igra njenega »moža«. 

Jadranka je imela nekoč 137 kilogramov, dane jih ima le 60.

Postala je druga oseba

»Pred operacijo denimo čebule nisem mogla jesti, danes pa jo imam zelo rada. Res je vse drugače,« se je spominjala 44-letna kuharica. Ko je 57-letnemu Ljubljančanu povedala, da je imela v nekem obdobju kar 137 kilogramov, danes pa jih ima le 60, ji ta ni mogel verjeti. »Malo sem morala shujšati že pred operacijo, večina kilogramov pa je izginila po operaciji želodca v Slovenj Gradcu. Še danes je vse, kar lahko rečem, hvala ekipi v tamkajšnji bolnišnici, ker me je spremenila v drugo osebo,« je priznala. Danes se Jadranka v svoji koži odlično počuti in je ponosna na to, da je bila dovolj močna, da je preobrazbo izpeljala do konca.