Zabava

Največji modni biseri in spodrsljaji

mv
2. 3. 2016, 17.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V svetovnih medijih še vedno odmeva podelitev najbolj prestižnih filmskih nagrad oskarjev, z njimi vred pa tudi večerne toalete, v katerih so zvezdnice in zvezdniki krasili letošnjo rdečo preprogo. Kot vsako leto smo bili priča nekaj modnim biserom in tudi nekaj spodrsljajem.

Profimedia
Amy Poehler v križancu med kimonom in domačo haljo oblikovalca Andrewa GN.

Med tistimi, ki so letos z izborom večernih toalet morda malce brcnile v temo, je bila nedvomno igralka Amy Poehler, ki je svojo sicer lepo postavo skrila v obleko, ki je spominjala na nekakšnega križanca med kimonom in domačo jutranjo haljo. Kaj je razmišljal oblikovalec Andrew GN, ko je ustvaril ta modni kos, ni znano, a Amy si z njim nikakor ni naredila usluge. Obleko, podobno spalni srajci, je nosila manekenka Heidi Klum, ki je sicer znana po dokaj posrečenih izbirah toalet za rdečo preprogo, tokrat pa jo v obleki Marchese žal uvrščamo med spodrsljaje. Veliko polemik je bilo tudi glede obleke Kate Winslet, ki je oblekla črno kreacijo Ralpha Laurena in na trenutke spominjala na žensko, oblečeno v vrečo za smeti. Žal nam je Kate! 

Podelitev oskarjev je poskrbela tako za modne presežke kot za popolne brce v temo.

Modni biseri

Pa naj bo dovolj modnih spodrsljajev za zdaj. Med obiskovalkami prireditve je bilo namreč ogromno tudi takih, ki so modno zares sijale. Tista, ki je s svojo obleko požela največ navdušenja, je bila Lady Gaga. Ta je bila oblečena v eleganten bel kombinezon Brandona Maxwella. S svojo prefinjeno preprostostjo sta veliko pozornosti pritegnili tudi Julianne Moore v kreaciji Haute Couture Chanela in Olivia Wilde v Valentinovi. Da je čipka še vedno zelo priljubljena, je v prelestni toaleti dokazala Jennifer Lawrence v Diorju, letošnja dobitnica oskarja Brie Larson pa je blestela v kraljevsko modri kreaciji Guccija.