Zabava

Alen z Almo vara dekle

mv
1. 3. 2016, 21.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V hiši Big Brotherja imamo le nekaj dni po vselitvi tekmovalcev že prvi parček. Sorodni duši Alen in Alma sta precej resno vzeli svojo nalogo in si pozornost izkazujeta na vsakem koraku. To pa nikakor ni všeč Alenovemu dekletu, ki ga čaka zunaj hiše.

Pro Plus
Alen se je zelo zbližal z Almo.

Ljubljančan Alen Andrić in Primorka Alma Pijuković sta se več kot le ujela med štirimi stenami hiše Velikega brata.

Pro Plus
Alma se je ogrela za postavnega Ljubljančana.

Štiriintridesetletni fitnes trener in 20-letna negovalka sta neločljiva in ne skrivata naklonjenosti drug do drugega. Od zapeljivih pogledov do dotikov, poljubov in božanja pod odejo – vse to jima je uspelo narediti že v prvih treh dneh skupnega bivanja.

voyo
Že prvo noč sta se božala pod odejo.

O nežnostih v postelji sta spregovorila tudi v spovednici, kjer nista zanikala, da sta se zelo zbližala, Alma pa je tudi priznala, da je zelo vesela, da si je v prvi oddaji za sorodno dušo izbrala prav Alena, saj ji postavni očka zelo ustreza.

voyo
Kar naprej se objemata.

Alena zunaj čaka dekle

voyo
Alen v hiši boža Almo, zunaj pa ga čaka dekle.

Vse lepo in prav, medsebojna naklonjenost je nekaj lepega, a 20-letna Alma za zdaj še ne ve, da ima Alen zunaj hiše dekle, ki čaka nanj.

voyo
Alen pa je pozoren tudi do dveh drugih tekmovalk, Alenke …

Intimna prijateljica s privilegiji, kot se je njegova izbranka opisala sama, se je oglasila v Big Brother klubu in razložila, da je zelo razočarana nad tem, kar v šovu počne njen izbranec. »Če se ne bo poljubljanje, dotikanje in božanje takoj nehalo, bom nehala skrbeti za Alenove osebne stvari in se bom izselila iz njegovega stanovanja,« je zagrozila. Le kaj bi na to rekel Alen  in kaj šele Alma!?

voyo
… in Diane.