Zabava

Spregovorila, kako je šla v troje z Justinom Bieberjem

J.P.
13. 12. 2015, 14.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Britanska manekenka je razkrila podrobnosti noči, ki je verjetno ne bo nikoli pozabila.

Twitter
Laura Carter

Laura Carter se je s prijatelji zabavala v enem od londonskih nočnih klubov, ko je k njej pristopil telesni stražar Justina Bieberja in jo povabil k njegovi mizi, kjer je že sedelo 20 žensk. Okoli 2:30 ponoči je 21-letni pevec zabavo prestavil v svoj hotel, kamor je povabil tudi 30-letno Lauro.

Po njo je prišel v spodnjem perilu.

Malo plesa in v spalnico

Kot je dejala, je morala, preden je vstopila, v za to namenjenem vedru pustiti svoj telefon. »Odvedli so me v prostorno sobo z velikimi zvočniki, kjer ni primanjkovalo pijače. Bilo nas je deset punc in štirje fantje,« je povedala. Laura, sicer iz Leedsa, se spominja, da je Bieber začel razkazovati svoje plesne veščine, nato pa v svojo spalnico odpeljal eno od deklet. 20 minut pozneje se je v spodnjem perilu vrnil, prijel Lauro za roko in jo odvedel v spalnico. Trojica se je začela poljubljati, dokler drugo dekle ni odvihralo iz spalnice. Laura je dejala, da menda zato, ker ji pevec ni posvečal dovolj pozornosti.

Tam tudi policija

Od njega se je poslovila ob 6:30, še prej pa je nekdo v hotel poklical policijo. To naj bi bila ena od Bieberjevih povabljenk, ki zaradi prekomernega zabavanja ni bila najbolj pri sebi.