Zabava

Našli truplo zvezdničinega brata

M.V.
12. 12. 2015, 19.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Pred nekaj dnevi je v medijih odjeknila novica, da pogrešajo brata resničnostne zvezdnice in modne oblikovalke Kristin Cavallari, včeraj pa je uganka o izginotju dobila svoj epilog. Truplo pogrešanega Michaela so namreč našli v zvezni državi Utah.

zimbio
Zadnji posnetek živega Michaela z nazorne kamere neke trgovine.

zimbio
Kristin je bila na starejšega brata zelo navezana.

»Moje srce se je zlomilo na milijon koščkov. Mickey, vedno sem se lahko zanesla na to, da me boš spravil v smeh. Imel si dobro srce, pogrešali te bomo. Nimam besed, vem pa, da si zdaj na lepšem kraju in da si našel mir. Zelo te imam rada,« se je igralka, poznana po seriji The Hills, in modna oblikovalka KristinCavallari poslovila od svojega starejšega brata. Michaelove posmrtne ostanke so našli na hribovitem in kamnitem območju v Grand Countyju v zvezi državi Utah. Prižgano vozilo 30-letnika pa so našli ob bližnji cesti. Kaj točno se je z zvezdničinim bratom zgodilo, ni znano. Policija je sporočila le, da so njegovo truplo odpeljali k mrliškemu ogledniku.

zimbio
Krisitn Cavallari

V preteklosti je imel težave

Michaela, ki je imel v preteklosti velike težave, so pogrešali od 27. novembra. Pet dni pred izginotjem je bil v Kaliforniji aretiran, nazadnje pa so ga živega videli na posnetku varnostne kamere neke trgovine. Osemindvajsetletna Kristen, ki je pred kratkim rodila tretjega otroka, je bila na svojega brata zelo navezana, poročajo mediji. »Ščitila ga je in mu poskušala po svojih najboljših močeh pomagati,« je povedal vir.