Zabava

Vojna za hčerko se nadaljuje

A. C./revija Zvezde
12. 12. 2015, 12.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tony Cetinski in Ivana Nobilo na sodišču

Facebook
Pevec je zdaj srečen s tretjo ženo Dubravko Dujak.

Čeprav se je zdelo, da je ločitev Tonyja Cetinskega in Ivane Nobilo pred tremi leti minila prijateljsko in brez pranja umazanega perila, še zdaleč ni tako. Nekaj let po tem, ko sta zaživela vsak na svojem naslovu, razdelila premoženje in je sodišče določilo preživnino za njuno šestletno hčerko Pio, se njuno življenje spreminja v vojno. Tudi v medijih sta začela grdo obračunavati med seboj, ne zavedata pa se, da s tem največjo škodo delata prav tistemu bitju, o katerem trdita, da ga imata najraje. To je še toliko bolj čudno, ker sta si vsak posebej ustvarila novo življenje in našla novi ljubezni: Tony se je pred časom z Dubravko Dujak poročil v Las Vegasu, Ivana pa s svojim pomočnikom Dejanom Laninovićem pričakuje dojenčka.

Facebook
Ivana naj bi se od Tonyja ločila zaradi njegovega kockanja.

Temnolaska je Tonyja ovadila, da ne izpolnjuje svojih očetovskih dolžnosti in ne plačuje preživnine, on pa ji ni ostal dolžan in je rekel, da priznava, da mu tako kot drugim državljanom Hrvaške banka včasih zablokira transakcijski račun zaradi nedovoljenega negativnega stanja na računu, zato ne more plačati preživnine. Obenem pa ji je ostro odvrnil, da je moral poravnati njene kredite.

Dolžni pa niso ostali niti številni škodoželjneži, ki pravijo, da ima Tony finančne težave zato, ker obiskuje igralnice in ima težave z igrami na srečo. Ivani pa je javno vrgel žogico, ko ji je v časopisu zabrusil, da bo on prevzel skrbništvo nad hčerko, če ji je to v preveliko breme.

Kakor koli že, škoda je, da si zvezda Tonyjevega kova privošči takšne besede. Pie pa pri tem tako ali tako ni nihče nič vprašal.