Zabava

Coco po porodu fit kot še nikoli!

mv
10. 12. 2015, 10.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Med tujimi zvezdniki na spletu ni nikoli dolgčas. Mi jih lovimo za vas!

facebook
Coco Austin

   1. Coco Austin

Ameriška starleta Coco Austin, ki je pred tednom dni rodila hčerko, je s fotografijo svojega trebuščka malo po porodu šokirala oboževalce. Novopečeni mamici se namreč prav nič ne pozna, da je bila noseča. In to le sedem dni po tem, ko je njena hčerka Chanel teden dni prezgodaj prijokala na svet!

facebook
Britney Spears

2. Britney Spears

V izvrstni formi je ponovno tudi ameriška pevka Britney Spears, ki trenutno snema nove pesmi za že deveti studijski album. Po napornem dnevu je pozirala pred ogledalom v svoji sobi in razkrila zelo vitko telo, ki smo ga pri njej kar nekaj časa pogrešali. »Dolg dan na snemanju, zdaj je čas za razvajanje,« je zapisala pod fotografijo.

facebook
Goca Tržan, Hari Mata Hari in Jelena Tomasević

3. Goca Tržan

Srbska pevka Goca Tržan, ki jo lahko gledamo kot žirantko v oddaji Pinkove zvezdice, v kateri ocenjuje petje nadarjenih otrok, je res stara 42 let, a jih nikakor ne kaže! S svojimi oboževalci je delila fotografijo, na kateri sta poleg nje še njena žirantska kolega Jelena Tomasević in Hari Mata Hari. »Moji prijatelji … Smo na poti na snemanje,« je zapisala Goca.

facebook
Lindsay Lohan

4. Lindsay Lohan

Ameriška igralka Lindsay Lohan je očitno res odločena, da se vrne med najboljše. Potem ko je razkrila, da po petih letih snema nov film, je pred dnevi po dolgem času ponovno stala na odru tudi kot pevka. »Že kar nekaj časa je minilo od izida mojega albuma Speak. Komaj čakam, da se vrnem na glasbene odre,« je zapisala Lindsay poleg fotografije z enim od glasbenikov, ki so jo spremljali na odru.