Zabava

Britney Spears razjezila Lindsay Lohan

N.S.
20. 9. 2015, 14.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Pop princesi sreča v ljubezni do zdaj res ni bila naklonjena. A zdaj je superzvezdnica Britney Spears na novo zaljubljena, saj so jo pred dnevi opazili na zmenku z milijonarjem Harryjem Mortonom. Težava je le, da gre za bivšega fanta igralke Lindsay Lohan.

Twitter

Pop pevko in tajkunskega lastnika številnih restavracij so fotografi ujeli na romantičnem zmenku: Britney in Harry sta uživala v enem od losangeleških suši barov, drug drugemu pa sta bila kar precej naklonjena.

Pred Britney so tajkuna povezovali s številnimi znanimi lepoticami, med njimi naj bi bila tudi igralka Lindsay Lohan. Morton zadnje čase zaradi dela veliko časa preživi v Las Vegasu, kjer Britney Spears že nekaj časa koncertira. Nedavno je pogodbo za nastope v mestu iger na srečo podaljšala za dve leti, tako da se zdaj pojavljajo ugibanja, ali je to dejansko storila zaradi nove ljubezni. Ker bosta živela v istem mestu, ni nobene ovire, da ne bi bila skupaj. 

Sicer pa do zdaj 33-letni pevki v ljubezni ni bilo z rožicami postlano, njeno zasebno življenje vseskozi spremljajo tudi mediji. Ali bo zdaj našla srečo z mladim, postavnim poslovnežem? Ta je bil v preteklosti v zvezi s številnimi bolj ali manj znanimi lepoticami. Lindsay Lohan, Jennifer Aniston in Hayden Panettiere so imena, s katerimi ga povezujejo mediji.