Zabava

Kmet Niko išče novo dekle

Nejc Simšič
10. 12. 2015, 06.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Izpadli tekmovalec Kmetije: Nov začetek je pravi magnet za dekleta, zato ni čudno, da mu oboževalke vsakodnevno pišejo sporočila, Niko pa pravi, da mu njihova pozornost ugaja. Priznal pa je tudi, da je z bivšim dekletom Majo že popolnoma prekinil vse stike.

Planet TV
"Ni važno, ali je črnolaska, rjavolaska ali rdečelaska. Pomembno je, da ima dobro srce in da je pametna."

Prikupni Niko je po izpadu iz resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek deležen veliko pozornosti deklet, sam celo priznava, da jih je spoznal že toliko, da jih ne more niti prešteti. Oboževalke ga vsakodnevno zasipavajo s telefonskimi sporočili, na katera Niko sicer odgovarja, vendar pa zaenkrat z nobenim dekletom nima resnih namenov. »Nisem še spoznal dekleta, s katerim bi se bil pripravljen spustiti v resno zvezo. Zaenkrat jih samo spoznavam. Iščem tako, ki ima kaj v glavi,« je povedal 19-letni Prekmurec in dodal, da nima določenega tipa ženske. »Ni važno, ali je črnolaska, rjavolaska ali rdečelaska. Pomembno je, da ima dobro srce in da je pametna,« je za Planet TV še priznal Niko, ki mu pozornost deklet zelo ugaja. 

Youtube
Devetnajstletni Prekmurec se je odločil, da si bo po razhodu z Majo spet ustvaril facebook profil, starega je namreč prav zaradi nje izbrisal.

BREZ FACEBOOKA ZARADI MAJE

Niko je bil kar nekaj časa nedosegljiv za številne oboževalke, saj si je profil pred časom, zaradi ljubosumja svojega bivšega dekleta Maje, izbrisal. A zdaj imajo oboževalke še en medij več, preko katerega lahko z njim stopijo v stik, saj se je 19-letni Prekmurec odločil, da si bo po razhodu z Majo spet ustvaril facebook profil. In to je tudi naredil. Tako bodo zdaj lahko njegove oboževalke, ki ga sicer vztrajno kličejo in mu pošiljajo SMS-sporočila, stopile v stik z njim tudi prek družbenega omrežja. Prve fotografije, ki jih je Niko Žižek objavil na svojem ponovno odprem facebook profilu, so bile posnete skupaj z ekipo oddaje Kmetija: Nov začetek – Brez cenzure. Sicer pa ne preseneča, da je slavni kmet tako zaželen, saj je v intervjuju priznal, da mu, odkar se je razvedelo, da je sveže samski, pozornosti deklet ne manjka in da mu ta celo godi.