Zabava

Severinin nekdanji poročen s princeso

mv
9. 12. 2015, 20.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Le redkokateri od Severininih nekdanjih fantov lahko reče, da je po hrvaški pevki spoznal žensko, ki je bolj znana ali usodna od nje, vendar bosanski maneken Adnan Teletović lahko. Postavni temnolasec je namreč danes poročen s princeso in živi na gradu v Maroku.

youtube
Nekoč je poljubljal Severino, danes živi na gradu v Maroku.

Adnan Teletović je tisti lepotec, ki smo ga lahko občudovali v videospotu hrvaške pevke Severine za pesem Da si moj leta 1999. Takrat naj bi bil celo v razmerju s hrvaško zvezdnico, a njuna romanca ni dolgo trajala.

Adnan je nekoč grel Severinino posteljo, danes je poročen s princeso in živi na gradu. 

Maneken, ki je bil rojen v Bosni in Hercegovini, ima sicer za sabo precej burno življenjsko zgodbo, ki ga je najprej popeljala na Reko, kjer je zaključil šolanje, nato pa se je preselil v Pariz, da bi razvil manekensko kariero. V francoski modni prestolnici ga je odkril Karl Lagerfeld in mu odprl vrata v svet visoke mode. Adnan se je po šestih letih bivanja v Parizu odselil v Los Angeles, da bi se tam preizkusil še kot igralec, a mu to ni uspelo, je bil pa nekaj časa spremljevalec manekenke Naomi Campbell.

Facebook
Adnan Teletović

Očaral je princeso

Na koncu se je vrnil v Pariz in tam spoznal princeso Lallo Hasno, najmlajšo hčerko pokojnega kralja Hasana II. in se z njo tudi poročil. Danes je Adnan star 48 let in živi življenje, ki mu ga marsikdo zavida. Ne le da je poročen v kraljevo družino, ampak tudi živi v prestižnem dvorcu v Maroku, kjer mu zagotovo ni hudega. Družina njegove žene Lalle namreč velja za eno najbogatejših na svetu, tako da postavni Bosanec zagotovo ne obžaluje več, da se njegova ljubezen s Severino pred 17 leti ni obnesla.