Zabava

Dominika začenja vladavino »psihoterorja«

Nejc Simšič
17. 11. 2015, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Resničnostni šov Kmetija: Nov začetek je morala zapustili tekmovalka Barbara, ki je izgubila v dvoboju z Dominiko. In slednjo je Barbara ob svojem odhodu imenovala za novo glavo družine, zaradi česar je moški del tekmovalcev obmolknil in se počutijo izdane.

Planet TV
Dominika se je celotno podeljevanje kamenčkov nasmihala in videti je bilo, kot da je nad končnim razpletom navdušena.

Dominika se je na žalost moških vrnila na posestvo in najslabši razplet za moške je bil, da bi glava postala Dominika. A prav to se je zgodilo. In s tem se je začelo obdobje krute vladavine Dominike, ki še preseneti s tem, ko si namesto ženske nadene moško nošo glave družine.

Dominika se je usedla na čelo mize in napovedala, da bodo v prihodnjih dneh dobro sodelovali. Faki se ni mogel vzdržati in je pokazal, da Dominike ne spoštuje. Ta pa je v svoji novi vlogi in novopridobljeni moči uživala. Dominika in Jacqueline v opazovalnici kujeta načrt, kako se ohraniti na posestvu.

##IMAGE-298893##

Izbirata najšibkejšega med moškimi, ki bi ga lahko izzvali v areni ali pa poiskali najšibkejši člen v moškem klanu, ki bi bil pripravljen prestopiti. Tekmovalci se namreč bojijo, da jih čaka še ena naporna tedenska naloga.

Glava družine Dominika pa medtem razmišlja, da bo začela izvajati svoj peklenski načrt. Le kaj želi izpeljati? 

Več o tem si preberite v današnji izdaji časnika Svet24!