Zabava

Scott spal z več kot eno sestro Kardashian

mv
16. 11. 2015, 20.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Scott Disick, oče otrok Kourtney Kardashian, je med zdravljenjem zaradi zasvojenosti svoji ženi priznal, da jo je zadnja leta ves čas varal, ko je razkril, s kom, pa je najstarejši sestri Kardashian prekipelo. Med njegovimi avanturami sta bili namreč tudi njeni sestri.

zimbio
Scott je Kourtney varal ves čas, a to, da je spal z njenima sestrama, presega vse meje dobrega okusa.

zimbio
Kourtney-Kardashian Scott Disick - foto 3

Kourtney je za to, da jo mož vara, izvedela prek fotografij, na katerih se z neznanko objema na svoji jahti, takoj po tem pa ga je z njunimi tremi otroki zapustila in mu sporočila, da z njim ne želi imeti nobenega opravka več. Scott ni niti poskušal zanikati dejstva, da je bil nezvest, in po razhodu s Kourtney se je za nekaj tednov prepustil razvratnim zabavam, nato pa se je le odločil, da pogreša družino in se želi pozdraviti.

Prijavil se je na zdravljenje zasvojenosti z alkoholom in drogami, kjer ga je nedavno z otroki obiskala tudi – za zdaj še  žena Kourtney, ki mu je bila očitno pripravljena dati še eno priložnost. A to se zna spremeniti, zdaj ko ji je Scott zaupal, s kom vse jo je še varal za njenim hrbtom.

zimbio
Kourtney Kardashian Scott Disick - foto 4

Med rjuhe s Khloe in Kylie

Ne le da se je 32-letnik na različnih dogodkih zabaval s številnimi privlačnimi neznankami, v posteljo mu je uspelo spraviti tudi dekleti, ki bi morali Kourtney stati ob strani. Gre za komaj 18-letno Kourtneyjino polsestro Kylie Jenner ter najmlajšo Kardashianovo, Khloe.

Z najstnico naj bi se zapletel na eni od zabav, ki so se zgodile v začetku tega leta, in z njo pristal v postelji, s Khloe pa naj bi se zbližala lani in si privoščila vroč seks v tuš kabini hotela. Tega Scott sicer ni priznal Kourtney, temveč naj bi se s tem podatkom hvalil svojemu prijatelju, ki je zgodbo razkril enemu od ameriških medijev.

zimbio
Fotografija Scotta s Chloe Bertoli, ki jo je Kourtney zasledila v medijih in je bila povod za razhod.

Najboljša prijatelja pristala v postelji

To je zagotovo podatek, ki zaboli v dno duše, saj gre za sestri, ki Kourtney javno vedno podpirata, in nič drugače ni bilo, ko se je 36-letnica odločila, da Scotta zapusti zaradi njegovih težav z zasvojenostjo. Khloe in Scott sta sicer ves čas imela zelo tesen prijateljski odnos, ki ga nikoli nista skrivala, a nihče si ni mislil, da bi se lahko tudi fizično zbližala in tako grdo izdala Kourtney.