Zabava

Kaj sta tokrat zakuhala Dean in Anita?

Alesh Maatko
21. 10. 2015, 19.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Na radiu Aktual ob petkih po peti uri zadiši po sveže pečenih sladicah, kar pomeni, da je čas za Aktualovo Galamo. Priljubljeni radijski šov z Anito Gošte in Deanom on the Mike se je namreč zadnje čase spremenil v pravo malo kuhinjico, v kateri znani gostje in tudi poslušalci izmenjujejo in preizkušajo najrazličnejše sladice.

Promo
Aktualova Galama bo praznovala prvi rojstni dan 30. oktobra v Disco Planetu v Kranju.

Vse se je začelo iz heca med voditeljema, a poslušalci so bili nad idejo tako navdušeni, da med oddajo vsakič znova napolnijo galerijo na Facebooku s fotografijami domačih sladic. Med gosti je bil že eden najbolj priljubljenih hrvaških pevcev Ivan Zak in prav tako priljubljen balkanski hiphopar Rasta, pred kratkim pa je Werner med drugim spekel domačo jagodno torto.

MOJSTER DEAN ON THE MIKE

Med predzadnjo Aktualovo Galamo pred rojstnim dnem pa si je predpasnik nadel še Dean on the Mike in spekel slastno rojstnodnevno torto »Cheese Cake« in Anito naravnost očaral ...

ZABELEŽITE SI 30. OKTOBER

Vabljeni na rojstnodnevno torto tudi vi! Aktualova Galama bo praznovala prvi rojstni dan 30. oktobra v Disco Planetu v Kranju, kjer bodo združili kar dve zabavi v eno – Halloween Party in rojstnodnevno zabavo. Aniti Gošte in Deanu on the Mike se bodo na odru pridružili tudi priljubljeni pevci in veliki prijatelji Aktualove Galame – Ines Erbus, Roko Bažika in Nina Donelli. Posladkali pa se bomo tudi z Gorenjkino čokolado velikanko, težko kar sedem kg, in seveda žurali še pozno v noč. Nikar ne zamudite – vstopnice so že v prodaji na vseh prodajnih mestih sistema Mojekarte.si (Petrol, OMV, www.mojekarte.si).

M24.si