Zabava

Če ste morda zamudili golo Ulo Furlan, izvolite

R.T.
21. 10. 2015, 14.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Aleš Bravničar je tokrat ponovno slekel eno izmed slovenskih lepotic. Vse krpice je tokrat odvrgla Ula Furlan. Fotografije so nastale med snemanjem za eno izmed znanih revij za odrasle, Ula pa je eno izmed njih prav ponosno delila na svojem Facebook profilu.

Ni pa to prvič in verjetno niti zadnjič ne, da se je Ula slekla pred fotoaparati ali kamerami. Ne tako dolgo nazaj, je namreč Ula Furlan uprizorila pravi seksualni spektakel v televizijski nanizanki Življenja Tomaža Kajzerja. Ne samo da se njeno skrbno negovano telo vidi v celoti, s soigralcem Matijo Vastlom sta se najprej sočno poljubljala in slačila drug drugega, nato pa šla še korak dlje in odigrala vroč seksualni prizor.

posnetek zaslona iz nanizanke Življenja Tomaža Kajzerja
Nekateri fotografi so se doslej na vse pretege trudili v objektiv ujeti golo zvezdnico, zdaj pa sama razbija tabuje in razkriva svoje ženske čare. Prepričana je, da je golota nekaj povsem vsakdanjega, zato pri snemanju ni imela zadržkov. Vsekakor pa je potrebovala pogum, saj smo v Sloveniji na tem področju še vedno podhranjeni. Za drznost in profesionalnost si tako vsekakor zasluži čestitke.

posnetek zaslona iz nanizanke Življenja Tomaža Kajzerja

Facebook