Zabava

Kate Middleton na smrt prestrašena

MV
20. 10. 2015, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Življenje Kate Middleton, ki je po poroki dobila naziv vojvodinje, je na prvi pogled videti kot iz pravljice, a tudi ona živi s strahovi, ki so zelo podobni tistim, s katerimi se ubadajo navadni smrtniki. Najbolj se boji Isabelle Calthorpe, razlog za njen strah pa vas bo osupnil.

Ko se je začelo šušljati, da princ Harry razmišlja, da bi se vrnil v objem svojega nekdanjega dekleta Cresside Bonas, je Kate zaledenela kri v žilah. Zadnje, kar si želi, je namreč, da bi bila v sorodu s to 26-letno igralko, ki je Harryja osvojila leta 2012, a se je par po dveh letih ljubezni razšel, ker Cressida ni marala pozornosti, ki so ji jo namenjali mediji zaradi dejstva, da je v razmerju s princem.

zimbio

Dobro leto sta uspela držati distanco, letos septembra pa so ju spet ujeli skupaj na praznovanju Harryjevega rojstnega dneva. Zadnje tedne se šušlja celo o tem, da sta se na skrivaj zaročila, kar Kate ni všeč, ne zato ker bi imela kaj proti Cressidi, ampak je zadeva veliko bolj zapletena.

Isabella je Williamova Camilla

Cressida je namreč polsestra 35-letne Isabelle Calthorpe, nekdanjega dekleta princa Williama, ki so jo Britanci poimenovali kar Williamova Camilla. Britanski prestolonaslednik naj bi se namreč prav z njo nameraval poročiti, preden je razglasil zaroko s Kate. Slednja se zaveda velike nevarnosti, da bi se njen mož lahko spet ogrel za svojo nekdanjo, če bi bila zaradi Harryjeve ljubezni s Cressido v sorodu, zato napenja vse moči, da bi mlajši brat njenega moža pozabil na Bonasovo.