Zabava

To sta prostitutki, ki sta ga zabavali, preden je izgubil zavest.

M.V.
19. 10. 2015, 12.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Nekdanjega profesionalnega košarkarja lige NBA Lamarja Odoma so pred tremi dnevi našli nezavestnega v nekem bordelu v zvezni državi Nevada in ga odpeljali v bolnišnico, kjer so zdravniki že skoraj obupali nad tem, da se bo zbudil iz kome. A se je!

Twitter

Košarkar naj bi v bordelu živel več dni, pred torkovo zabavo s prostitutkami naj bi vzel večjo količino kokaina in spolnih poživil. V bolnišnici je padel v komo, ob njegovi strani pa so bile ves čas njegova (za zdaj) še žena, njeni sestri Kim in Kendall ter mama Kris Jenner. Čeprav so se vsi pripravljali na najhujše in so jim zdravniki zaupali, da obstaja le majhna verjetnost, da se bo zbudil, se je zgodilo ravno to! Odom naj bi že dihal samostojno, brez pomoči aparatov.

Po poročanju BBC naj bi v soboto celo spregovoril in z dvignjenim palcem nakazal, da je še vedno pripravljen živeti. Njegovi zastopniki so potrdili, da je govoril s svojo ženo Khloe in ji povedal, da jo ima rad. Par je sicer v ločitvenem postopku. 

vszi

Droge so v bordelu prepovedane
Medtem ko je zvezdnik ležal v komi, se je oglasil tudi t
iskovni predstavnik bordela Love RanchRichard Hunterin medijem sporočil informacije, ki ji je dobil od prostitutk, Monice Monroe in Ryder Cherry, ki sta zabavali košarkarja. Lamar naj bi dekleti po dveh dneh zabave poslal iz spalnice, ker je želel biti sam. Po nekaj urah sta Monica in Ryder spet vstopili v sobo in našli Lamarja nezavestnega. Ležal je na trebuhu. Poklicali sta reševalce in Lamarja obrnili na bok, nakar sta opazili, da krvavi iz nosu, iz ust pa je izločal sluzasto tekočino.

instagram

Lastnik bordela Dennis Hof je za medije povedal, da je Odom priznal, da je pred prihodom zaužil manjšo količino kokaina, a v sobi drog niso našli. Zakaj se je zgrudil, še ni znano. V njegovi krvi so našli sledi kokaina in drugih drog, več dni naj bi jemal tudi zeliščno viagro.

Arhiv Svet24