Zabava

Iva Krajnc prvič po porodu na velikem odru

Nejc Simšič
18. 10. 2015, 18.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Priljubljena igralka Mestnega gledališča ljubljanskega je s predstavo Peer Gynt spet stopila na veliki oder. Priznala je, da čeprav po porodu ni imela časa pogrešati oder, je vseeno pogrešala izzive in intelektualno usmerjenost.

Arhiv Svet24

Iva Kranjc se je na veliki oder vrnila v najnovejši predstavi Peer Gynt, kjer igra mamo glavnega lika Peera Gynta in tudi njegovo ljubezen. Iva je po premieri povedala, da je pogrešala intelektualno usmerjenost in čustveno bobnenje v sebi. »Po eni strani komaj čakaš, da se vrneš, po drugi strani pa te vleče nazaj. Jaz sem bila še malo razpeta lansko leto,« je priznala mlada mamica in dodala, da je njen partner Aljoša Bagola, kreativni direktor Pristopa, zelo uvideven in skrben očka mali Sofiji. »Midva nimava te sreče, da bi stari starši priskočili na pomoč kot varuške, saj so še zaposleni pa še na drugih koncih Ljubljane živijo, tako da je Aljoša ob večerih največkrat varuška. Mi je že povedal, da se je poslovil od nočnega življenja. Včasih pa vskoči tudi varuška, ki jo najameva.«

Sicer je Iva dejala, da odkar imata z Aljošem hčerkico, na polno uživata v družinskem življenju. »Res se imamo super, tako hitro raste. Noro je to. Ta človek je nor. Ni besed. Težko je opisati to, ni besed,« se je raznežila Iva, ki hkrati priznava, da je prvo leto najbolj naporno. O bratcu in sestrici male Sofije starša za zdaj še ne razmišljata.