Zabava

Dolly priznala: Nimam raka!

M.V.
18. 10. 2015, 11.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Ameriška pevka Dolly Parton je končno spregovorila o svojih zdravstvenih težavah in oboževalcem razkrila, zakaj je bila v bolnišnici. Zanikala je, da ima raka, kot so poročali nekateri mediji, in razložila, da je šlo v bistvu le za odstranitev ledvičnih kamnov.

zimbio

»Resnica je, da sem imela ledvične kamne, ki so mi jih odstranili pred tremi tedni. Zdaj se super počutim,« je 69-letna Dolly zapisala na svoji uradni spletni strani in pomirila oboževalce, ki so bili zaskrbljeni, da je pevka resno bolna.

Zimbio

Govorice o tem so se začele, ko je bobnar skupine Eagles Don Henley v intervjuju povedal, kako zelo občuduje Dolly, da je vstala iz bolnišnične postelje, da bi posnela videospot z njimi, nato pa se po opravljenem delu vrnila v bolnišnico. Po tem je tabloid National Enquirer pisal o tem, da je bila pevka na operaciji, ker ima raka na želodcu, ter da to skriva tudi pred najbližjimi.

Dolly Parton: »Imela sem ledvične kamne, ki so mi jih odstranili, in zdaj se super počutim. Nimam raka!«

Polno zaposlena

»Sem že nazaj na delu. Ni res, da sem imela raka. Rada vas imam in cenim vašo skrb,« je glasbenica sporočila svojim oboževalcem in razkrila, da je ravno končala snemanje svojega filma Coat of many color, trenutno pa je zaposlena s promoviranjem svojega letovišča DreamMore, ki se nahaja v njenem tematskem parku Dollywood, ki letos praznuje 30 let obstoja.