Zabava

Tekmovalec s Kmetije spal s Ceco?

M.V.
18. 10. 2015, 09.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Kristijan Golubović, udeleženec srbskega resničnostnega šova Farma, je gledalce razdelil na dva dela. Eni ga obožujejo in v njem vidijo junaka, drugi so zgroženi nad obnašanjem nekdanjega kaznjenca, ki je v nekem trenutku trdil celo, da je spal s pevko Svetlano Ražnatović- Ceco.

facebook

Kristijan je že osvojil prav vse ženske tekmovalke na Farmi, nad nekdanjim kaznjencem, ki je zadnjih 20 let preživel po zaporih, so prav tako očarane gledalke. Pred dnevi se je razgovoril o svojem odnosu s pokojnim Željkom Ražnatovićem, soprogom pevke Svetlane Ražnatović - Cece. Silak nima ravno najboljšega mnenja o njima in njunem sinu, njegovi odgovori, povezani s to temo, pa so bili precej dvoumni. Ko ga je novinarka vprašala, ali je kdaj spal s Ceco, je moški, ki se ves čas hvali, da je spal s pol Srbije, priznal, da mu v njene hlačke nikoli ni uspelo zlesti. »Nisem spal z njo,« je odgovoril med muzanjem, a voditeljica mu ni verjela in je nadaljevala s podobnimi vprašanji. Želela je izvedeti, ali jo je vsaj poljubil, in tudi na to je Golubović odgovoril podobno. Zdelo se je, da se le želi obnašati kot kavalir, in ne javno osramotiti srbske dive, ki je za javnost samska vse od smrti njenega moža.

facebook

Kristijan Golubović: »Nisem spal s Ceco in ne, nisva se poljubila.«

Skregal se je s Cecinim sinom Veljkom

Kristijan se je sicer nedavno skregal s Cecinim sinom Veljkom, ki je komentiral dejstvo, da je Golubović v ringu na Farmi izgubil dvoboj z drugim tekmovalcem, in to je nekdanjega zapornika zelo razjezilo. Veljku je zabičal, naj se ne šali z njim, saj mu bo sicer odtrgal ušesa. A najstnik ga ni vzel resno in je nadaljeval z dvoumnimi objavami na instagramu, ki so bile očitno namenjene Goluboviću. Očitno je, da je njegov odnos z družino Ražnatović več kot zapleten in sega še v čase, ko je bil živ Cecin mož Arkan.