Zabava

Ivona pokazala nosečniški trebušček

mv
19. 10. 2015, 06.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Nedavno smo pisali o tem, da naj bi se Ivona umaknila z medijske scene, ker naj bi bila noseča, in med gostovanjem v oddaji Kmetija: Nov začetek – brez cenzure je pokazala svoj trebušček, kar bo govorice o veselem pričakovanju zagotovo še podžgalo.

Planet Tv

Ivona se je odzvala povabilu voditeljice Jasne Kuljaj in prišla v studio oddaje Brez cenzure, kjer bi sicer morala sodelovati kot komentatorka, a je to v zadnjem trenutku odpovedala. Gledalce je presenetil njen pošteno zaobljen trebušček, ki bi res lahko pomenil, da je Ljubljančanka noseča s svojim novim fantom. Pavlovićeva je sicer že med snemanjem šova Bar govorila o tem, da se je medtem zredila za deset kilogramov, Kuljajevi pa je v studiu zaupala, da se je v zadnjem času dodatno zredila. »Nimam volje za fitnes, tako da lahko pričakujete, da se mi bo kmalu povečala tudi zadnjica,« je pojasnila v smehu. To lahko pomeni tudi, da bo uresničila svoje napovedi in si povečala tudi zadnjo plat, tako kot je pred meseci storila s prsmi.

Ivona ima precej večji trebušček, kot smo ga pri njej vajeni.

Slika pove več kot tisoč besed

Ko so se prvič pojavile govorice o njeni nosečnosti, je bila njena mama prva, ki je to zanikala, Ivona pa se je vzdržala komentarjev na to temo. Očitno namerava v prihodnje slediti podobni taktiki. Fotografija njenega zaobljenega trebuščka pa govori sama zase!