Zanimivosti

Horoskop za torek, 20. novembra 2015

R.T.
20. 10. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Kaj za vas danes pripralvjajo zvezde. Preberite današnji horoskop in se pripravite na usodo!

Arhiv Svet24

OVEN – V začetku dneva boste zelo utrujeni, ne le zaradi dela, ampak tudi zaradi manjših čustvenih težav. S potrpežljivostjo boste le spoznali, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov. 

BIK – Vezani biki boste svoj odnos primerjali z ostalimi in začeli se boste spraševati, ali je to sploh to, kar si želite. Če se vi dobro počutite v tem odnosu, je to vse, kar je pomembno. 

DVOJČKA – Zasebni konflikt se bo začel zelo nedolžno, vendar bo prerasel v oster spor in vam pobral precej moči. Zlasti bodo na udaru vaši rahli živci. K sreči se bodo mnoge stvari, ki so pripeljale do tega, kmalu spremenile na bolje. 

RAK – Počnete veliko stvari naenkrat. Pripravite se, da vam morda ne bodo priskočili na pomoč, zato premislite o vseh podrobnostih in se nikar ne navezujte na ene in iste navade ter metode. 

LEV – Določena oseba vas bo zatožila nadrejenemu, zato morate ohraniti trezno glavo in se spoprijeti z nastalim položajem. Veliko se boste pogovarjali in poskušali najti najboljše rešitve za določene težave. 

DEVICA – Morali boste postati malce bolj previdni, saj se določene zadeve ne razpletajo tako, kot bi se morale. Prihaja do nesporazumov, ki so za zdaj manjši, a če jih ne boste reševali, bo vse skupaj lažje. 

TEHTNICA – Najbolje bo, da svoje delo opravljate tiho in mirno ter se ne izpostavljate pretirano. Manj ko bo prepiranja, manj težav bo. Uredite svoje področje, nato pa se umaknite. 

ŠKORPIJON – Sledil bo težko pričakovan razplet, posebno glede dopusta ali odnosov z nekom, ki ga srečujete v službi. Vzpostavljeni so idealni pogoji za uspeh in odvalil se vam bo velik kamen od srca. 

STRELEC – Gneča v službi bo nepopisna, zato se boste težko povsem osredotočili na delo. Privoščite si jutranji obred, ki vas lahko pomiri, čeprav bo to samo kava ali čaj. 

KOZOROG – Vaš delovni ritem bo tako hiter, da boste komaj sledili samemu sebi. Morda obstaja zanj kakšen poseben razlog. Zamislite se sami nad sabo in svojimi dejanji. 

VODNAR – V zapleteni zadevi ste zmagali, čeprav so le redki verjeli, da boste, in vaše razpoloženje ne bi moglo biti boljše, kot je. Če se boste znali upreti še nekaterim skušnjavam, se vam bo posrečilo tudi tisto, kar je bilo do zdaj neuresničljivo. 

RIBI – Odločili se boste za nekaj več dela, tudi zato ker nočete postati odvisni od drugih. Premislite o tem, kako bi zbrali čim več podatkov o učni nalogi ali pravni zadevi, čeprav bo minilo še nekaj časa, preden bo prišla na vrsto.