Zabava

To pa ni 'kar tako'

K.S.
19. 10. 2015, 13.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Na obrobju Ljubljane se je pretekli vikend zgodil koncert, ki je obiskovalce popeljal nazaj v čas … Natančneje v dobo tako imenovanega grungea.

Glavna akterja zabavnega petka, ki je dvignil pritisk v dragomerškem lokalu Toscana, sta bila Matic Ajdič in Peter Hudnik. Na koncert je prišlo lepo število obiskovalcev, med katerimi je bilo opaziti tudi kar nekaj glasbenih kolegov, ki so uživali ob dobri kapljici in budno spremljali dogajanje na malem odru. Med navdušenimi obiskovalci smo tako opazili bobnarja Jureta Dolesa in basista Martina Rozmana iz skupine San Di EGO, basista skupine Šank Rock, Cveta Polaka in kitarista zasedbe 3Čelos Gregorja Gerbca. Vsi so si bili enotni, da Matic in Peter pač enostavno obvladata.

Zabava je, kot se za prave rockerje spodobi, trajala pozno v noč. Peter in Matic pa sta s svojim suverenim nastopom spravila na noge zabave željnih ljubiteljev dobre rock glasbe. Ta večer je bil živi dokaz, da sta za dober žur, lahko dovolj dve kitari in dober vokal – točno to, s čemer sta postregla energična glasbenika.