Zabava

Milan spet toži Severino

mv
6. 9. 2015, 14.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Srbski poslovnež Milan Popović se je očitno odločil, da pošteno zagreni življenje svoji nekdanji partnerici in mami njegovega sina Aleksandra, Severini. Pred dnevi naj bi spet vložil tožbo proti hrvaški zvezdnici, in sicer ga tokrat moti, da je Aleksandra vpisala v vrtec, ne da bi se prej posvetovala z njim.

Nekdanji par med sabo ne komunicira, vse zadeve, povezane z malim Aleksandrom, urejajo odvetniki. Dečka je Severina pred dnevi vpisala v zasebni vrtec v neposredni bližini svojega stanovanja in Milanove hiše v Zagrebu.

Vrtec ima bazen, otroci pa se v njem učijo tudi angleško. Pevka je navdušena nad svojo izbiro, a Milan se z njo ne strinja. Prepričan je, da ta vrtec ne bo dobro vplival na triletnega sina.

To ni prva in zagotovo ne zadnja tožba, ki jo je vložil proti mami svojega otroka; pred mesecem dni je na sodišče vložil zahtevek, da bi sina videl vsaj dvakrat na mesec po pet dni, v drugem je celo zahteval polno skrbništvo nad Aleksandrom, Severina pa naj bi mu plačevala okoli 500 evrov preživnine.