Zabava

Bila sta srečen parček, zdaj sta pa tekmeca

ns
5. 9. 2015, 20.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Igralca Ajda Smrekar in Klemen Janežič sta bila dolgo srečen parček, zdaj pa sta, odkar sta se pred poletjem razšla, v neprijetnem položaju, saj sta postala tekmeca.

Mediaspeed

Potem ko je Planet TV serviral najbolj gledano slovensko romantično komedijo, nadaljevanko Ena žlahtna štorija, ki so jo spisali slovenski avtorji, se je za popolnoma identično kopijo odločil Pop TV, in sicer s serijo Usodno vino, ki jo snemajo po licenci romunske serije.

V prvi med drugim blesti lepa in uspešna igralka Ajda Smrekar, v drugi pa glavno vlogo igra mladi igralec Klemen Janežič. Če je nekdanji parček, ki je skupaj blestel tudi v filmu Pot v raj, še do poletja ostal v prijateljskih odnosih, se je zdaj med njima pojavila tekmovalnost. Oba sta namreč lepa, mlada in uspešna, a kaj ko se »borita« za gledanost s podobnima televizijskima serijama.

Po naših informacijah se ne Ajda ne Klemen zaradi »tekmovalnosti« ne gledata grdo, a vseeno je v zraku začutiti napetost, ko beseda nanese na katero od serij. Kako se bo zgodba med nekdanjima ljubimcema nadaljevala v prihodnje, bomo morali še malo počakati, saj je po podatkih raziskav gledanosti v prednosti še vedno Ena žlahtna štorija.