Zabava

Nina Šušnjara opogumila druge estradnice

Nejc Simšič
5. 9. 2015, 17.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Modna oblikovalka Nina Šušnjara, ki za sredino septembra pripravlja nekaj velikega, je s spremembo barve las navdušila tudi druge znane Slovenke, ki so jo takoj posnemale.

Facebook

V svetu je že nekaj časa prisoten drzen trend v barvanju las. Ni blond, ni rdeča, ampak so to lasje morskih deklic, ki pogumno valovijo v zelenih, modrih, roza in vijoličastih odtenkih.

Klemen Razinger

Na svetovni sceni so trend takoj sprejele, osvojile, potrdile in ovekovečile Kylie Jenner, Hilary Duff, Nicole Richie in druge. Pri nas pa smo v zadnjih nekaj dneh na družabnih omrežjih opazili, da ima vedno več slovenskih estradnic novo pričesko. In to ne kakršnokoli – odločile so se za barvne lase, v odtenku roza in vijoličaste. Prva se je med njimi opogumila modna oblikovalka Nina Šušnjara, ki so ji potem sledile še druge.

Facebook

LASKA JI, DA JO KOPIRAJO

Ena najbolj priznanih slovenskih modnih oblikovalk pravi, da se je na spremembo pripravljala že kar nekaj časa. »Odločila sem se, da spremembo in redizajn svoje blagovne znamke, ki po novem sliši na ime SUSNYARA in je namenjena predvsem tujini, podprem še z osebno spremembo. Roza je bila že od nekdaj na seznamu in vedela sem, da ne bo v obliki 'hombreta', kot to počnejo tuje zvezdnice. Ker me punce to sprašujejo, naj ob tej priložnosti povem, da imam narastek namerno. Narastek je kul in nisem želela videza 'lasulje'. Kljub opazni barvi tako pričeska še vedno deluje naravno,« je povedala Nina, ki je na vprašanje, kaj pravi na to, da so jo takoj po spremembi posnemale druge znane Slovenke, hudomušno odgovorila: »Pravijo, da je kopiranje najbolj iskrena oblika laskanja. Če sem navdih drugim, sem vesela, da sem k odločitvi za spremembo barve spodbudila kar nekaj naših estradnic, ki so se odločile za podoben korak le teden za mano. Očitno sem morala biti jaz tista ta pogumna.« 

Facebook

ZA NINO ŠE SANJA, MANJA, NIKA …

Kot smo se prepričali na družabnih omrežjih, je le teden dni za Nino pričesko v roza barvo spremenila tudi nekdanja voditeljica Manja Plešnar, ki sicer pravi, da je o tem razmišljala že zelo dolgo in se je za takšno barvo odločila zato, da si malo popestri življenje.

Facebook

Na instagramu sta Šušnjari za novo pričesko javno čestitali tudi pevki Sanja Grohar in Nika Zorjan, ki sta le nekaj dni po komentiranju tudi sami objavili fotografije z novo barvo las.