Zabava

Severina končno potrdila: Poroka bo novembra!

mv
3. 9. 2015, 22.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Pa se je končno zgodilo, na kar smo namigovali zadnja dva meseca. Hrvaška pevka Severina se je odločila, da le spregovori o načrtih s 15 let mlajšim Igorjem Kojićem, in potrdila naše domneve. Poroka bo! Novembra.

Mediaspeed

Severina je v nedavnem intervjuju za srbski Exkluziv posredno priznala, da je po petih zarokah le prišel trenutek, ko bo nekomu obljubila večno zvestobo. Novinarka jo je vprašala, ali se bo poročila oktobra ali novembra, in Severina je odgovorila: »Novembra. November je lep mesec.« S tem je končno le potrdila ugibanja medijev o prihodnosti, ki jo načrtuje z Igorjem. Toda poroka ni vse, kar ima pevka v načrtu do konca leta. Pripravlja tudi nov album, ki bo v celoti posvečen njenemu mlademu srčnemu izbrancu. Osemindvajsetletni Igor jo je povsem omrežil, poleg tega se tudi izvrstno razume z njenim sinom Aleksandrom. Zaljubljenca sta večino poletja preživela skupaj, a to je, kot kaže, le uvod v skupno življenje do konca. 

Instagram

Kako se je vse skupaj začelo 
Severina je Igorja spoznala prek skupnega prijatelja februarja letos, od takrat pa sta nerazdružljiva. Pevka se je precej zbližala tudi z Igorjevimi starši, mamo Oljo in očetom Draganom, ki je na začetku njunega razmerja sicer izjavil, da bi raje videl, da se njegov sin ustali z mlajšim dekletom z manj javne zgodovine, a si je očitno premislil. Severina Igorja že od začetka opisuje kot svojo dušo dvojčico, Igor pa pravi, da je pevka popolna ženska, ki jo bo ljubil do konca življenja. Tako je tudi glasbenica, ki je dolgo veljala za neulovljivo, saj je bila kar petkrat zaročena, a nikoli poročena, dočakala svoj zaključek v stilu »in živela sta srečno do konca svojih dni«. 

facebook

Podrobnosti še skrivnost
O podrobnostih obreda, v katerem bo dahnila da nekdanjemu nogometašu, Severina ni želela govoriti, govori pa se, da se bo poroka zgodila na dvorcu v Beogradu, na njej pa seveda ne bo manjkalo ljudi iz sveta zabave. Končno bodo drugi peli in igrali zanjo!