Zabava

Dedinja rada doji v javnosti

mv
3. 9. 2015, 11.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Hčerka lastnika formule ena, Tamara Ecclestone, je na Instagramu že večkrat objavila fotografijo, na kateri doji svojo hčerkico, zato se je znašla sredi medijskega viharja, saj so se pojavile obtožbe, da vzbuja občutek manjvrednosti med materami, ki ne morejo dojiti.

instagram

Bogata dedinja, ki ima z možem Jayem Rutlandom hčerko Sophio, se očitno požvižga na tovrstne pripombe, saj se je odločila, da bo šla še korak dlje. Pojavila se je namreč na najnovejši naslovnici revije Fabulous, na kateri elegantno oblečena in v plašču doji 17-mesečno hčerko.

instagram

Zvezdnica je fotografijo objavila tudi na svojem instagramu in pod njo zapisala, da je zelo ponosna nanjo in da je ta do zdaj njena najljubša. Povedala je še, da bo nekega dne to zelo lep spomin za malo Sophio in zanjo. »Ne pravim, da morajo vsi dojiti, ne rečem, da sem Mati Terezija in da je to, kar delam, čudovito. To sem preprosto jaz,« je še dejala in dodala, da je to normalno in naravno.

instagram

»Dojenje ne bi smelo biti nekaj, kar bi delala na skrivaj ali se ga sramovala. Vsem je dovoljeno jesti v javnosti. Zakaj ne bi še dojenčki?« meni Tamara. Če je že na instagramu sprožila toliko ogorčenja med ljudmi, ki so prepričani, da dojenje spada le med domače štiri stene, potem si lahko le predstavljamo, koliko prahu bo dvignila z naslovnico priljubljene revije.