Zabava

Poročni zvonovi v ansamblu Aplavz

A.M.
2. 9. 2015, 21.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

V soboto sta si večno zvestobo obljubila član ansambla Aplavz Boris Kidrič in njegova izvoljenka Romina Vrbanec. Zaobljubo sta si izrekla v cerkvi Sv. Križa v Rogaški Slatini in v prekrasnem objemu narave v gostišču Pod Goro izpod Donačke gore.

Osebni album

Nepozabno rajanje do jutranjih ur se je nato nadaljevalo v idili gostišča. Člani ansambla Aplavz so Borisu zelo hvaležni, saj jim je omogočil prosti vikend, a ne vsem, saj je za svojo pričo izbral Izidorja (šefa ansambla) ter za »protfirarja« maskoto ansambla Aplavz – Saša. O zabavi v družbi mnogih glasbenih prijateljev se bo govorilo še mnoga leta. Mi pa mladoporočencema želimo srečen zakon.

Osebni album

NA SCENI ŽE TRINAJST LET

Ansambel Aplavz na narodnozabavni sceni deluje že 13 let. Do danes so izdali dve zgoščenki, prva je izšla z naslovom Ata mamo rad ima, druga pa z naslovom Zbogom tolar. Ansambel Aplavz sestavlja pet fantov, ki so v prvi vrsti prijatelji in eni od tistih, ki jim glasba pomeni veliko. V preteklih letih so se udeležili tudi nekaj festivalov in prejeli kar nekaj nagrad.

Osebni album

»Aplavzi igramo povsod po Sloveniji, tu in tam pa nas glasbena pot popelje prek meja. Igramo na rojstnih dnevih, abrahamih, birmah in seveda na porokah. Smo šov ansambel, skrbimo za smeh in veselje naših slavljencev, svatov, ne nazadnje imamo veliko iger, igramo pa različne ritme, tako da se za vsakega kaj najde. Zaradi krize smo se odločili, da igramo tudi na ločitvah, ampak pozor, tam je cena dvakratna,« v smehu zaključijo Aplavzi.