Zabava

Barovca Črt in Sanja na ketonski dieti

N.S.
6. 9. 2015, 12.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Vsem dobro znana barovca sta odločno napovedala bitko proti odvečnim kilogramom, ki sta jih pridobila čez poletje na vseh zabavah. »Malo smo se sprostili in si dali duška, a zdaj je tega konec. Stopila bova odvečne kilograme!« sta povedala primorska zvezdnika.

Facebook

Veliki zmagovalec resničnostnega šova Bar Črt Banko in njegova tesna prijateljica in sotekmovalka Sanja Kerić sta se odločila za veliko spremembo. Po vseh poletnih zabavah, ko so se nezdrava prehrana in alkohol vrstili iz dneva v dan, sta se odločila, da stopita čez poletje pridobljene kilograme.

Prav zato sta Črt in Sanja 1. september izkoristila za nov začetek, saj sta začela ketonsko dieto, nizkokalorično dieto z omejeno količino ogljikovih hidratov in veliko maščobami. »Poletje je naredilo svoje, ampak zdaj sva pripravljena, tudi trenirati sva že začela in vem, da bova zmogla, je povedal Črt. »Vem, da se bom stoodstotno držala vseh navodil. Da, bo naporno, ampak se bo izplačalo. Adijo, ogljikovi hidrati, adijo, alkohol in adijo, sladkor!« je še priznala Sanja. Da sta resničnostna zvezdnika res začela upoštevati dieto in delati vaje, smo se prepričali tudi sami, saj smo ju opazili v znanem fitnes centru na Obali, kjer sta dve uri »švicala« in topila maščobe. 

Facebook