Zabava

FOTO: Radio Aktual Kum poskrbel za »fešto stoletja«!

I.K.J. / T.C.
23. 8. 2015, 10.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Radio Aktual Kum je ob častitljivi 50 letnici svojim poslušalcem pripravil največji spektakel, ki je kadarkoli potekal v Zasavju. Za to priložnost so radijci zaprli ceste v Trbovljah, mesto pa spremenili v eno samo veliko prizorišče dogajanja.

m24

M24

Vzdušje je bilo ta večer zares sijajno. Zabave željni obiskovalci so dobesedno preplavili trg pred Delavskim domom v Trbovljah in povzročili, da je postal za nekaj dolgih ur docela neprehoden.

V zgodnjih popoldanskih urah so najprej na svoj račun prišli otroci na posebnem Kumfestovem mega zabavišču, v nadaljevanju se je odvil čisto poseben zasavski derbi v velikem namiznem nogometu, na katerem so se med seboj pomerile sosednje občine Trbovlje, Hrastnik, Zagorje, Radeče in Laško (med tekmovalci smo opazili najboljšo slovensko košarkarico Niko Barič in dva poslanca DZ, Matjaža Hana in Ivana Hrška).

Tekma je navdušila tudi tiste najbolj zagrete športne navdušence, saj je bila vseskozi napeta, predvsem pa zelo zabavna, saj jo je na edinstven humoren način komentiral najbolj znan slovenski komentator Goran Obrez.

Kot presenečenje je za dodatno pozitivno energijo z glasbenimi nastopi poskrbel najboljši in najbolj zaželen radijski voditelj ta hip, Aktualovec Klemen Bunderla.

M24

V nadaljevanju so se zvrstili nastopi zvezd slovenske in hrvaške glasbene scene: na Simobilovem odru so nastopili težko pričakovani Prljavo kazalište in priljubljeni Orleki, Red Five Point Star in DJ Ney, na odru M TOM Mokronog pa so za nepozabno zabavo in gnečo, skozi katero se je bilo kar nekaj ur nemogoče prebiti, poskrbela preverjena imena za nepozabno zabavo - Tanja Žagar, Kingstoni, Werner ter Petkova pumpa z Jonhy DJ-jem, enim najbolj priljubljenih Dj-jev ta hip. Kot se za fešto stoletja spodobi, se je dogajalo do zgodnjih jutranjih ur ali še dlje...

Kumfest so omogočili: Simobil Zasavje , M TOM Mokronog, Zavarovalnica Triglav, ETI d.d. Izlake, Urarstvo Štimec Trbovlje, Občina Trbovlje, Občina Hrastnik, Občina Zagorje ob Savi, Občina Litija, Občina Radeče in Občina Laško.

M24


Oglejte si bogato FOTOGALERIJO in v njej utrip z letošnjega KUMFESTA 2015!