Zabava

Anja Antič se bo borila za slovenski turizem

Nejc Simšič
22. 8. 2015, 18.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Najlepša v slovenskem turizmu je 21-letna Ljubljančanka Anja Antič, ki je pometla s konkurenco desetih superfinalistk in zmagala. Konec novembra se bo podala na svetovni izbor, kjer bo naše barve zastopala v eksotičnem Bangkoku.

Mediaspeed

Maja Kocet je dobila svojo naslednico. S konkurenco desetih superfinalistk je letos pometla 21-letna Ljubljančanka Anja Antič, ki se bo konec novembra podala na svetovni izbor, ki bo tokrat potekal v Bangkoku.

Prireditev je povezovala Mojca Mavec, za popestritev dogajanja pa so s svojimi nastopi poskrbeli Patrik Jagodic, duo Rdeča korala (pevka Ema Sladič in kitarist Marko Žigon), Žiga Lakner, Gianni Rijavec, Damiano Roi, Nace Junkar, zmagovalec oddaje Znan obraz ima svoj glas Klemen Bunderla in člani madžarske plesne akademije iz Budimpešte.

Za naziv mis turizma Slovenije 2015 za mis turizma sveta se je na finalnem izboru potegovalo deset superfinalistk: Anja Antič, Anja Kamerički, Mirela Arslanović, Eva Plešnar, Zoja Limavšek, Tamara Krofl, Sara Vulič, Lea Laznik, Ana Rožman in Nina Bradaš.

ZMAGE NI PRIČAKOVALA

Na koncu je žirijo najbolj prepričala prav 21-letna Ljubljančanka, ki je nasledila svojo predhodnico Majo Kocet. Anja Antič je poleg naslova najlepše osvojila še eno lento, sicer pa se lahko temnolaska pohvali že s zelo široko zbirko z mnogih lepotnih izborov. Leta 2009 je namreč postala naj smrklja, na izboru za mis športa 2012 je osvojila naziv prve spremljevalke, na mis Alpe Adria Slovenije za mis Alpe Adria International 2014 pa se ji je uspelo zavihteti na mesto druge spremljevalke. Enaindvajsetletna Ljubljančanka pa tokratne zmage ni pričakovala. »Vem, da to vsako dekle reče, toda to so fenomenalni občutki, nekaj novega, drugačnega, tako da je super!« je ob svoji zmagi povedala Anja. »Vsa dekleta so bila super. Ne morem jih prehvaliti. Nisem še imela tako dobre ekipe, kot je bila ta. Zelo je bilo sproščeno, nobene tekmovalnosti ni bilo med nami,« je še priznala novopečena misica, ki pa ni več samska.

NASLOV JE ŽE PROSLAVILA

Zmagovalka izbora Miss Turizma 2015 pravi, da je žirijo prepričala predvsem z energijo, hojo, nasmehom, sproščenostjo in s tem, ker preprosto uživa na odru. »Ob zmagi sem najprej objela mami, ki me je podpirala ves ta čas, in vse prijatelje, ki so prišli z mano. Potem je sledila proslava, doma pa so me čakale še vse čestitke,« je še povedala Anja, ki je dobila tudi svoji spremljevalki – druga spremljevalka je postala Anja Kamerički, prva pa Zoja Limavšek. Dekleta so se sicer številčni žiriji predstavila v skupno petih izhodih – predstavitvenem v kratkih hlačah in majicah, v kratkih krilcih in majicah z napisom enega izmed sponzorjev dogodka, v kopalkah, v oblačilih za prosti čas in v večernih oblekah – za razglasitev lepotnih naslovov pa so si oblekla poročne obleke.