Zabava

Kumfest 2015: Vsi na fešto stoletja v Zasavju!

T.P.
22. 8. 2015, 17.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Danes, 22. avgusta v centru Trbovelj, za naše najboljše poslušalce pripravljamo Fešto stoletja v Zasavju - Kumfest 2015.

Obeta se večer, ki se ga boste še dolgo spominjali. Na dveh odrih bodo Abrahamu Radia Aktual Kum nazdravile slovenske in hrvaške zvezde glasbene scene. Na Simobilovem odru bodo nastopili Prljavo kazalište, Orleki, Red Five Point Star in DJ Ney, na odru M TOM Mokronog pa boste lahko prisluhnili Kingstonom, Tanji Žagar, Wernerju ter Petkovi pumpi.

Se vidimo, 22. avgusta, na Kumfestu v centru Trbovelj.

Zabava, ki bo trajala do jutranjih ur, se bo začela ob 16. uri. Otroci bodo lahko uživali na mega otroškem igrišču, se posladkali z brezplačnimi bomboni in osvežili s pijačo.

Na Kumfest prihaja tudi najboljši in najbolj zaželen radijski voditelj ta hip, Aktualovec Klemen Bunderla, ki bo poskrbel za pozitivno energijo in razvajal vaša ušesa in oči.

Da pa ne boste domov odšli praznih rok, pa smo za celotno družino pripravili tudi mega nagradne igre, ki vas ne bodo pustile ravnodušne. Z malo sreče boste lahko domov odnesli eno izmedglavnih nagrad - sedežno garnituro M TOM Mokronog ali Simobilov telefon.

Mediaspeed

To pa še ni vse! Pripravljamo tudi čisto poseben zasavski derbi v velikem namiznem nogometu, ki bo navdušil tudi tiste najbolj zagrete športne navdušence. Na tekmi, ki jo bo komentiral najbolj znan slovenski komentator Goran Obrez, se bo med seboj pomerilo šest občin: Občina Trbovlje, Občina Hrastnik, Občina Zagorje ob Savi, Občina Litija, Občina Radeče in Občina Laško. Prinesite rekvizite in podprite svoj kraj.In da ne pozabimo, poskrbljeno bo tudi za suha grla in lačne želodce.

Facebook

Torej razloga, da 22. avgusta ostanete doma, ni. Preprosto morate biti v Trbovljah, na Kumfestu, najboljši zabavi, kar jih je kdaj bilo v Zasavju, ki so jo omogočili: Simobil Zasavje , M TOM Mokronog, Zavarovalnica Triglav, ETI d.d. Izlake, Urarstvo Štimec Trbovlje, Občina Trbovlje, Občina Hrastnik, Občina Zagorje ob Savi, Občina Litija, Občina Radeče in Občina Laško.

Nazdravite z nami ob 50. letnici Radia Aktual Kum in bodite del Fešte stoletja tudi vi! Se vidimo, 22. avgusta od 16. ure naprej, na Kumfestu v centru Trbovelj.