Zabava

Po jubilejnem koncertu še ljubezenska zgodba

am
22. 1. 2015, 21.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Glasbena skrinjica na TV Veseljak bo znova prijetno obarvana. Za dobro voljo bo poskrbela voditeljica Tanja Vidic Goršak, ki bo izpolnjevala glasbene želje ter podelila lepe nagrade.

Tanal Video

A to še ni vse, kar se bo drevi zgodilo v oddaji Glasbena skrinjica; v goste prihaja Bojan Lugarič, vodja ansambla Slovenski zvoki. Ta je z ekipo Televizije Veseljak posnel videospot za valček Daj mi srce in ga bo tudi premierno predstavil.

Tanal Video

»Videospot smo snemali v vili Herberstein v Velenju, poleg članov ansambla pa je nastopil tudi mladi par, ki se je ponudil kar prek družbenega omrežja Facebook. Snemanje je potekalo v prijetnem vzdušju, le pevka Tadeja je bila nekoliko premražena, saj se del zgodbe odvija pred vilo,« so nam zaupali ustvarjalci, ki so s končnim izdelkom več kot zadovoljni.

Tanal Video

Dejali so še, da komaj čakajo na nova snemanja in seveda na delovno pomlad; Slovenski zvoki so namreč zelo priljubljeni in zaželeni na raznih zabavah in porokah, saj imajo bogat glasbeni repertoar in šov program. Ob tem ni odveč, če spomnimo, da so bili člani v veselem decembru še posebej delavni, kajti pri založbi Vox so izdali glasbeni album Daj mi srce. Poleg tega pa so v Pišecah pripravili jubilejni koncert ob 15. obletnici delovanja ansambla.

Tanal Video

»V goste smo povabili naše glasbene prijatelje Nove spomine, ansambel Nemir, Poskočne muzikante, Primorske fante in Zvuce Zagorja. Za humor in program je poskrbel gasilec Sašo. Na koncertu smo doživeli tudi veliko presenečenje – od založbe Vox smo prejeli srebrno ploščo za dvojni album. To je bila za nas res velika čast. Tudi v prihodnje se bomo trudili ustvarjati dobro glasbo in razveseljevati ljudi,« so še povedali člani ansambla Slovenski zvoki, ki se veselijo premiere novega spota za valček Daj mi srce, za katerega je besedilo napisala Vera Šolinc, glasba in aranžma pa sta delo Bojana Lugariča.